ABKA üstad yaz boz iþinden vazgeç artýk
niye paylaþýrsýn niye silersin ..devlet sýrrý mý allaþkýna![]()
ABKA üstad yaz boz iþinden vazgeç artýk
niye paylaþýrsýn niye silersin ..devlet sýrrý mý allaþkýna![]()
Milli takýma baþarýlar dileyelim
rakip iyi kabul etmek lazým
gününde milli takým neden baþaramasýn ?
þanslarý bol olsun zira ihtiyaçlarý olacak çocuklarýn
Borsa oyun teorisidir.ORTA VADEDE SORUN YOK..ZATEN TÜM ORTA VADELÝ DÜÞÜNCELERÝM hala forumda ve silmedim..ama kýsa vade böyle deðil.
KISA VADEDE ekranda asýlý kalan formasyon genelde çarpýlýr(tecrübe)..Ha forumda online olan görür.
Bu forumadaki mesaj totalde yüzlerce kiþi tarafýndan okunur.sonradan okuyan vs.
ayný yönde birbirimizi etkilersek o plan çöker.
defalarca tecrübe ettim .kýsa vadeli planlar-formasyonlar deþifre olunca hedefe ulaþmaz..ha diyeceksin zaten 30-40 kiþi görüyor..o baþka 1.000 kiþi baþka.
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
aþaðýya geliþler de tepecekmiþ gibi geliyor bana,..bu gün bekledim ama zayýf hareketler çýktý, yarýn dediðiniz gibi çarþamba deyip aþaðý basarlarsa, aþaðýdan yukarý gelme þansý daha fazla olabilir, biraz daha da saðlam olunur,..
yarýn aþaðý gelip tepmesini, direk yukarý gitmesine tercih ederim,...
burada yapýlan analizler, bilgi ve paylaþýmlar
yatýrým tavsiyesi deðildir,...
KAP: HEKTS [ ] HEKTAÞ TÝCARET T.A.Þ. Sermaye Artýrýmý - Azaltýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1304223 Sermaye Artýrýmý Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Þirketimiz geçtiðimiz yýllarda yaptýðý önemli yatýrýmlarla, hem ana faaliyet konusu olan bitki koruma iþ kolunda yakaladýðý büyüme ivmesini sürdürülebilir kýlmýþ, hem de stratejik çeþitlendirmeler yaparak tarým sektörünün çeþitli alanlarýnda portöyünü geniþletmiþ ve pazar hakimiyetini güçlendirecek adýmlar atmýþtýr.
Ayrýca, yakalanan büyüme ivmesinin, artan satýþ hasýlatýnýn bir sonucu olarak yýllar içerisinde artan net iþletme sermayesi ihtiyacý sonucu borçluluk seviyesi artmýþtýr,
Yukarýda bahsedildiði gibi, yapýlan yeni yatýrýmlar ve büyümeye baðlý net iþletme sermayesi ihtiyacý kaynaklý oluþan borç tutarýný ve bu borcun finansman maliyetini azaltmak için Yönetim Kurulu tarafýndan alýnan karara istinaden; Þirketimiz'in 8.500.000.000,00 Türk Lirasý kayýtlý sermaye tavaný içerisinde 2.530.000.000,00 Türk Lirasý olan çýkarýlmýþ sermayenin, 5.900.000.000,00 Türk Lirasý (%233,20158) nakden (bedelli) arttýrýlarak; 8.430.000.000,00 Türk Lirasý'na çýkarýlmasýna ve bu amaçla bedelli sermaye artýrýmý için gereken iþlemlere baþlanmasý hususunda Genel Müdürlük'ün yetkili kýlýnmasýna karar verilmiþtir.
''yalnýz olmak, yanlýþ yerde olmaktan iyidir.''
Nasýl olsa asla baþaramayacaðýz.
https://x.com/i/status/1807797211914178918
Yer Ýmleri