“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Kafama takýldý.
Su çiçeði sudan geçmiyor ise!
Ýspanyol gribi bir tek Ýspanya da görülmediyse!
Maymun çiçeði denen hastalýðýn maymunla bir iliþkisi var mýdýr?
Yoksa bir benzetme midir?
Borsa borsa deðilki içinde mafya dolu,satýyorsun bir üst noktaya çýkýyor,almaya kalkýyorsun alt noktanýn noktasýna iniyor aldýðýn yerden![]()
Elinde hissesi olmayan hisse topiklerinde ahkam kesiliyor,hissen yok neden hisse topiklerine takýlýyorsun,mesela ben borsa için takýlýyorum,adý üstünde hissenet![]()
Þöyle bir ah geçirip düþündüm.
Niye bu kadar tutulmuyor bu DEMOKRASÝ ve CUMHURÝYET baðlamýnda LAÝK lik.
Saðcý
Solcu
Dinci rejimler hep ayný gibi(Halk fakir,baský,zülüm vb var)
Mao,Lenin,Stalin,Hitler,Pinoþe,Hümeyni,Suud,Saddam ,Kaddafi vb gibi
Ýstinalar þuanki Çin ve Dubai baðlamýnda Körfez ülkeleri
Küba bile o kadar zeki insanlarý var kopamamýþ.
Rusya ondada var zekiler oda G.Kore gibi olamamýþ.
NÝYE NÝYE NÝYE
Çünkü yönetenler kaynaklarý hiç etmiþler ve ediyorlar.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Tepelerinde demoklesin kýlýcý varda ondan,dünya düzeni faþist kapitalist sistemden oluþur köken yahudi,ülkemize gelince,tarihi ve din kökenli olarak dünyanýn merkezinde,ayrýca deðerli madenlerin merkezinde,herkes düþman,dost bildiklerimiz bile düþman rte geldi hep düþman oldular,zaten bu zatta onlarýn adamý,kýbrýsý bile onlara vermeye kalktý,18 adayý yunanlýlar aldý çýt yok hala filistin,hamas diyor,bize ne bedevilerden adý üstünde bedevi,kendi kendini öldüren millet...yani bir umut arayýþý peþindeyiz hala Atatürk gibi,zaten kendiside belirtmiþtir ebedi payidar olcaktýr demiþtir,bundan rahatsýzlar,devamlý altýný oymaya çalýþýyorlar ülkemizin,zaten rte oyduðu kadar oymuþ,onlarda bir kapý arýyorlar girmek için,kapý gibi Atamýzýn yolundan giden halkýmýz var hala ondan çekiniyorlar,zaten sloganlarý Türkü ne hep öldür nede yücelt sadece süründür,zaten elamanlarý eþbobcu oda gereðini yapýyor.
Yer Ýmleri