Ýktidar önüne gelene soruþturma açýyor,borsaya bile açmýþlar,resmen kendi ayaklarýna kurþun sýkmýþlar
Bu kaotik otamda borsaya kim gelir,zaten borsada dönen kara para,o zaman nereden buldun yasasýnýda iptal ette ülke hepten batsýn,valla ne yaptýklarýný bilmiyorum,sadece yine ata sözüylen bitiriyorum...eyyy devlet baba artýk malým mülkümde beni bakmýyor al malýmý mülkümü sen bani bak dönemlerine hýzla giriyoruz![]()
Borsanýn düþüþünde iktidar suçlu arýyor,borsa 70 iken 22 altýný bile görmüþtü 2008 kasýmýnda,o zaman aramadýnýzda þimdi fason þekilde yükselmiþ borsadamý arýyorsunuz,koç holding gibi vs dev þirketlerin karýnda gözle görülür azalmalar olmuþ onu neden görmüyorsunuz,iktidar hiçbir zaman kendinde suç aramýyor devamlý bir suçlu düþman yaratma peþinde,ben zaten 2010 senesinden beri portföyümü azalttým borsada %20-15 cývarýna indirdim,sadece çok düþenlri ve gideceklerin peþindeyim,95 seviyesi önemli,burasý kýrýlýrsa![]()
Endex bir ara 9500 altýna inmiþti tekrar 95 yaptý,ülkede güven istikrar yargý olmaýðýndan biz daha çOk sürünürüz,ne demiþti patronlar kulübü ''SÝSTEM ÇÖKTÜ ''
Durum andersen masallarndan ibaret![]()
Araç muayene hizmetlerinde yeni dönem... Ücretsiz hizmet verecek sistem geliyor
Araç muayene hizmetinin yeni döneminde talep ve þikayetler için ücretsiz çaðrý merkezi kurulacak.
Araç muayene hizmetlerinin 20 yýllýðýna özelleþtirilmesine yönelik ihale dün yapýlýrken, 2027'de baþlayacak yeni dönemde randevu alýnmasý ile muayenelere iliþkin talep ve þikayetleri karþýlamak için ücretsiz çaðrý merkezi kurulmasý gerekecek.
Haber tüpçünün yalaka hýrsýz kanalý...bakalým bize ne kadar kazýk girecek,ehliyetsiz kiþiler araba kontrolu yapýyorlar peþi bastýr parayý.
https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...yor_ID1608077/
Vatandaþýn hayrýna olan bir þey çýkacaðýný zannetmiyorum ben.
Kazýk daima vatandaþa
Sonradan ayarlarlar o kazýðýn kalýnlýðýnýda
Bogaz geçiþi beleþ olacak derlerken tek yön alýnan ücret çift yön alýnýr yapmadýlarmý.
Sebzelerin bile yarý fiyati ndan fazlasý geçiþ ücretleri
akp kara delik mubarek.
altýn iþletmeleride dahil vatandaþ lehine bir iþ göremedik daha gdo dna artý maymun eti yancýlarý dahil.her türlü et var yediklerimizde
konya da bile ALLAH tan korkmazlar domuz eti yedirmiþ insanlar
Din iman para para olmuþ.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Dermiþim araç muayene si yýlda bir yada 9 ayda bir yapýlacak derlermiþ.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri