Brüt rakam ile artýþ, net rakam ile de iyileþme olarak bahsediliyor?![]()
Brüt rakam ile artýþ, net rakam ile de iyileþme olarak bahsediliyor?![]()
Atýcýlarý pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
ismi lazým deðillerden biri hodri meydan demiþ.
o zaman çok haklýysan kendi baþýna parti kurda bakalým %20 oy alabilecenmi?
h bu rakam binde 20 olacaktý tüh.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
alavere dalavereciler sizi
Ne Büyük ÝNSANMIÞSIN sen ATATÜRK öldün hala düþmanýn bitmedi.
Bu ülkenin haini düþmaný hiç bitmez,hepsi içimizdedir,yerleride bellidir,birisinn dedesi pontus rum askeridir,kadýn ebevenlerin kökeni yahudidir..Atamýz ve inönü için 2 ayyaþ diyenden bu ülkeye faydadan ziyade hep kötülük gelmiþtir, kuyruklarýylan beraber ABD'DEN emir almaktadýr,dahasýda var onlarý sizlerde biliyorsunuz...
Atatürk zamanýnda müebbet cezasý 15 yýl vs idi,suç iþlemeyen imamoðlunun 2400 yýl,bu cezalarý biz ergenekondada gördük sonra hepsi fos çýktý peþinden kandýrýldýk denildi,çoðu üst subaylarýmýz içeride öldü,bunun vebali çok büyüktür,bunu yaþayarak göreceklerdir...
Ben 2 papa ziyareti hatýrlýyorum iklside Erdoðan döneminde.
Demirel , Ecevit artý Erbakan Özal da da hatýrlamýyorum.Varmýdýr.
Uçuyoruz, kaçýyoruz, milli gelirimiz tarihin en yüksek seviyesinde, ama halk açlýkla sýnanýyor.!
BÝST ise TL bazýnda tarihi zirvede! bir çok hisse senedi ise zirvesinden 3 te 1 veya 4 te bir fiyat seviyesinde, endeks yükseldikçe bir çok hisse düþmeye devam ediyor.
Bir çok tak parti yandaþý servetine servet katarken, insanlarýn büyük kýsmý fakirleþmeye devam ediyor.!
BÝST ise endeks mühendisliði ile bir kaç hisse zirveden zirveye koþarken, bir çok hisse ucuzlamaya çöp seviyesine doðru gidiyor.
2025 yýlýnda en kötü performans gösteren 3 borsadan biriyiz.
Aralýk ayý yeni þans, ne olacaðýný hep birlikte göreceðiz.
Yaptýklarý yapacaklarýnýn teminatý ise....çok dikkatli olmak gerek..![]()
"Ýyi insanlar cennete gider deðil, Ýyi insanlar nereye giderse orasý cennet olur."
https://www.youtube.com/watch?v=VKjHDlmgT3M
enterasan, aklý sýr ermez iþler
Yer Ýmleri