Birleşik Arap Emirlikleri, yeni bir füze ve İHA saldırısı nedeniyle hava savunma sistemlerinin bir kez daha devreye girdiğini duyurdu
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İrana bulaşmayacaktı sarı şeytan gevuru,siyonist israile destek verdi şimdi moku yardı,adam macera peşinde dünya ekonomisinide yerle bir etti,önüne geleni giydiriyor,tam bir psikopat,süikastlardan devamlı yırtıyor bir gün bakmışız alnına bir kurşun yemiş,böyle kişiler ödlektir,Arkasına almış ABD'yi dünyaya meydan okuyor,bu dünya kimleri gördü hepsi fös diye söndü,bide şu var,siyonist israil devamlı kaşıyor olabilir...
Son düzenleme : refaba; 05-05-2026 saat: 00:29.
Atıcıları pardon tahmincileri bekleriz yaw!
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=60830
Bahçeli : Öcalan’in statüsü ele alınmalı , barış süreci koordinatörlüğü olmasını öneriyorum
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bu adamı gördükçe sinirleniyorum,öyleya meydanlara ip atıyordu erduvanla beraber asmak için,faşistin önde gideni yalaka,her sağ ağırlıklı iktidarlara koltuk deynekliği yapan güruhlar,eğerki türkeşi madanoğlu asmayıp kurşuna dizmediği için şimdi ona dua etsinler,mhp demek tetikçi ABD uşağı demek...
Yer İmleri