Bir an icin soyle dusunun, butun dunya bu milliyetci muhafazakar denilen hilkat garibeleriyle dolu olsaydi, ne yapardi insanlik.
Sabah 5, ezan bir basliyor, camlar zangildiyor.
Simdi bunu yazdik ya, ezan'a karsimisin diye baslar.
Hayir o saatte, yaslilar, bebekler, genc ogrenciler can uykusunda.
Sonra dusundum, benim ev camiye yakin sandim, degilmis, hassas radarlarla kurmuslar o korkunc ses duzenini.
Kentte nerde olursan ol, o ses ayni siddette vuruyor.
Bu kafa, bu duzen, milleti dinden kacirmak disinda bir anlam tasiyormu.
Kent 80.000 nufuslu, en yakin 28 camiye git bak, hic birinde 3 kisi yok sabah namazina giden,
Bunu duzeltin kardesim, o ses kac desibel se onu onda bire indirin.
Indirin ki, ben cok uzaklardan gelen o guzel ezan sesini, cocuklugumda oldugu gibi, balkona cikip dikkatle dinleyeyim.
Bu kadar yuksek ses, dayatma degilse bile dayatma gibi hissedilmiyor mu ?
Imam hatibe kimse cocugunu kaydettirmiyor diye, adrese dayali ikamet sistemiyle, milletin cocugunu imam hatipe gondermeye zorlarsan, 1400 kusur yildir, ne sahtekar oldugunu iyi bilen bu millet, buna tepki verir.
Cogunluk kur'an kurslarinda, yurtlarinda 5-6 yasinda oglan cocugu kovaladiginizi bilmiyor mu bu millet.
Onlari bademlediginizi.
O olaylar munferit, bir kereden bir sey olmaz gibi mazeretlere basvur tabi, belki kandirirsin.
Bu duzen basiniza yikilacak, gun gelecek, hepiniz sinek kaydi tras olup,duvar kenarlarindan gizli gizli gideceksiniz magaralariniza.
Ve dunyanin yeni duzeni gelecek ve sizin gibi butun yecuc mecuc'u bozguna ugratacak.
Tum kitap sahibi dinler ayni kehanette bulunuyor diye yazmiyorum, gordugum gidisin bu yonde oldugu gun gibi asikar.

zaten hep asalaktı.

Yer İmleri