DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Adam gitmis Turkiye gibi borcunu borcla odeyen ulkenin Eurobond una risksiz yatirim diyor.
Ulan 3 kurusluk beyni olan bi dusunur neden bir yatirim araci %8-9 dolara faiz veriyor diye
Herkes finans borsa yada iktisat bilmek zorunda degil
Bilmiyorum dersin hataliyim dersin ogrenmeye calisirsin oda yok
Cem Yilmaz in dedigi gibi Turklerde bilmiyorum diye bir sey yok illa cevap verecek
Eurbond risksizmis
Birde ustune hakaret ediyor
![]()
amed abi iyi ki amarigadasýn
burada yaþýyo olsan deðerin bilinmezdi
iyi ki beyin göçü yapmýþsýn burada herkes prof.
1995-1996 eðitim öðretim yýlýnda üniversitelerde 6 bin 719 profesör, 3 bin 674 doçent, 6 bin 355 yardýmcý doçent olmak üzere toplam 16 bin 748 öðretim üyesi varken þimdi 36 bin 740 profesör,23 bin 933'ü doçent, 44 bin 741'i doktor öðretim üyesi toplam 105 bin 414 öðretim üyesi sayýsýna yükselmiþ. deniz hocam dan alýntýdýr bu kýsým
Yani zikine sallasan prof vsden geçilmiyor...2 sene önce eþime emar lazým oldu istanbula giderken,tanýdýk bir dahiliye uzmaný vardý,baktým kapýsýnda doçent yazýyor,ulen dedim ne zaman doçent oldu bu dedim,neyse filimi çektik 3 gün sonra sonuçlar çýktý almaya gittik,yinede usuluna göre sorduk,hocam dedik sizde bu durum hakkýnda yorum yapamýsýnýz dedik,adam bana ne siz söyleyin nede ben söyleyeyim dedibu olay giresunda oluyor,zaten izstanbulda hocamýzlan anlaþmýþtýk pet vs çekmiþtik,yani ona kalsa þimdi bizim haným ölüydü,adam resmen sen ölüsün dedi,iþte buda doçent,bir doçent ver,bide doçentçik,maramara üniversitesindekide doçentti bir çok kitabý var,bizdekinin bir moku yok,marmaradaki þimdi prof oldu,iþte böyle ðlkedeki eðitim durumu,öyleya adamýn biri imam okulu ilk mezunu iktisatçý,ekonomist oluyorda bunlar neden olmasýn,keçiörenliye gelirse o zaten ankarada yaþýyor abd süsü veriyor kendisine.
Yer Ýmleri