Tatil günü için bence faydalý bir video.Özellikle muhalefet var yanýlsamamýz hakkýnda baya ufuk açýcý.Aslýnda hep bir iktidar var bir de halk.Ara kademeler bizi keklemek için var.Meclis partiler stk lar tvler gazeteler falan hep palavra.
Tatil günü için bence faydalý bir video.Özellikle muhalefet var yanýlsamamýz hakkýnda baya ufuk açýcý.Aslýnda hep bir iktidar var bir de halk.Ara kademeler bizi keklemek için var.Meclis partiler stk lar tvler gazeteler falan hep palavra.
Hissenet fikirlerin özgürce ifade edilebildiði seviyeli bilgilendirici bir mecra.Hiç anlamadýðým pek çok konuda bu mecradan çok þey öðrendim.Umarým hep böyle kalýr.
Ama içeriðini bilmemekle beraber zaten gayet özgür bir ortam olan bu foruma bu satýþýn özgürlük anlamýnda ne katkýsý olacak onu bilemiyorum.Genelde sermayenin yaptýðý bu tarz satýn alýmlar düz vatandaþýn lehine sonuç vermez.Bakalým bu satýþ bize ne getirecek ne götürecek.
Sn desidero uyarýnýz için çok teþekkür ederim.Benim bilgisayarda sýkýntý var.1984 BÝZÝ UYARMIÞTI diye google a yazarsanýz video çýkar.Bir arkadaþ videoyu yüklerse sevinirim.
Rica ederim..
Bu..
https://youtu.be/BYhjmBCdFbE?si=TpwphoHC0NnL_fSG
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Yer Ýmleri