peki sasa nereye kadar düþecek ?? bana göre son bir aylýk iþlem hacmi miktarlarýný gösteren grafiðe bir bakmak lazým...stabil olduðu dönemlerde ne kadar iþlem hacmi yapmýþ ise , iþlem hacmi oraya düþtüðü anda düzeltmesi bitmiþ olacak...hisse ne yazýk ki iþlem hacmini fiyat düþüþleri eþliðinde düþürmektedir...yeterince düþmüþ iþlem hacminden sonra artýk alýþ iþaretlerini gözlemlemek gerekiyor...çok düþük bir seviyeyi görüp hýzlýca toparlanmasý ve bu toparlanma ile birlikte aðýrlýklý ortalamasý veya yakýnýna kadar çýkýþ yapmasý , endeksten pozitif ayrýþmasý gibi iþaretler de teyit edici mahiyettedir...
bu iþaretler oluþtuðunda tekrardan alým düþünülebilinir...bizim banvit ise þu anda iþlem hacmi ile bize bas bas baðýrýyor...hisselerin dilinden anlayanlar için ben burada dip yaptým olasý bir alýþ tepkisine musaitim diyor...artýk bunu yapar mý bilemem...sonuçta temeline güvenilerek bana göre kademeli alýþlar yapýlabilecek hisselerdendir banvit....baþka bir hissede bilançosu güzel gelen gentaþ ,baþka birisi uluse, baþka birisi kront gibi hisselerdir...menderesin de bilançosu çok güzeldi ama hissenin hisse adeti biraz fazla o biraz hantallýk yaratabilir...ama onu da beðendiðimi belirtmek isterim...benim takip ettiklerim bunlardýr dostlar...
tabi illa ki alacam ve ben hissesiz yatamam diyenler için bunlarý söylüyorum...ama türkiyede siyasetten dolayý ve özelikle de zarrap davasýndan dolayý risk hala çok yüksek...bu riski göze almayanlar nakitte bekleyebilirler...
baþka hisselerden söz ettiðim için tüm banvit yatýrýmcýlarýndan þimdiden özür diliyorum...þu anda sermayemin %80 e yakýný banvittedir dostlar...ben banvitte beklemeyi tercih ediyorum...yarým saat içinde bu yorumuma itirazý olan arkadaþlar için bu yorumumu silebilirim dostlar...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri