21,40 tan aþaðý düþtü mü bi hüzün kaplýyo içimi. ne güzel 21,90 larý gördük. millet ne meraklýymýþ satmaya. bekleyin iþte 25 olacak
gerçi bi sonraki yükseliþte herkes satacaðý için yine 21 in aþaðýsýný görebilir .kimsenin beklemeye takati kalmadý
21,40 tan aþaðý düþtü mü bi hüzün kaplýyo içimi. ne güzel 21,90 larý gördük. millet ne meraklýymýþ satmaya. bekleyin iþte 25 olacak
gerçi bi sonraki yükseliþte herkes satacaðý için yine 21 in aþaðýsýný görebilir .kimsenin beklemeye takati kalmadý
Baþka bir forumda
"ESK dondurulmuþ tavuk satacak
Et ve Süt Kurumunca, 750 ton dondurulmuþ gövde tavuk, 750 ton dondurulmuþ tavuk göðüsle 325 ton dondurulmuþ uçsuz tavuk kanat ürünleri teklif toplama usulüyle satýlacak.
ESK dondurulmuþ tavuk satacak
EKONOMÝ11 Aralýk 2017"
þeklinde bir haber okudum. Aslý varsa Banvit bundan faydalanýr mý? Banvit bu kurumla çalýþýyor mu? Haberin etkileme ihtimali var mý?
Þimdi soru þu.. Banvit bu ürünleri kaça mal ediyor? Eðer mevcut maliyetinin altýnda teklif fiyatý oluþursa neden almasýn? Banvitin elindeki stoklar ne kadar? Burdan bu kadar malý almaya ihtiyacý var mý? Zaten bir de þu var.. Eðer banvit ihaleye girecekse þartname alýnmýþtýr.. Ýhaleye girilecektir diye kapa haber göndermesi lazým.. Allahtan 20 aralýða az kaldý.. Bakalým kahramanýmýz ne yapacak.. Þimdi bu ihaledeki mallar toplu olarak ihale edilecekse bu kadar tonluk mal ihalesine baþka hangi güçlü firma girer? Ciddi rakamlar
Tavuk þirketleri genelde tavut çiftleri ile taþeron usulu çalýþýyor. Civcivi verip yetiþince alýyor. En aZýndan mersin civarýndaki çiftlikler bu þekilde çalýþýyor. Banvitin gidipte et-süt kurumunun elindeki dondurulmuþ tavuða müþteri olacaðýný sanmam.çünkü daha ucuza maletme þansý olmayabilir ve hesaplama/planlama açýsýndan bu tarz alýþ-veriþin stok vb özellikler açýsýndan uygun olmadýðýný ve kurumsal bir þirket tarafýndan tercih edilmeyeceðini düþünüyorum. Ancak et-süt kurumu belli periyotlarla bu satýþlarý yapýyorsa banvitin takviminde varsa birþey diyemem. Benimki sadece tahmin/akýl yürütme. YTD
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Merhaba arkadaþlar bu ilk mesajým 1 ay dan fazla oldu aranýza katilali. Yarýn teknik yuzumuz gulecek der. Bir þey bildigimden deðil uyduruyorum anliyacaginiz. dikkat e almayin. Neden heyecan yaptýysam yazma ihtiyacý hissettim. Baþka zamana býrakmaz inþallah. Bol kazançlar :)
Arkadaþlar yapmayin 750 ton ne olacakki komik bir rakam ben tek basima 250 ton canli tavuk teslim ediyorum.banvit haftada ortalama 700 bin tavuk kesiyor.2.5 kg ortalama ile siz hesaplayin.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu anda iri tavuða rooster a yönelme var. Fason ücretlere zam yok.
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri