is yatirim yatirim finansman cok fazla mal veriyor 1 ayda kagidi cok mal verdiler
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
is yatirim yatirim finansman cok fazla mal veriyor 1 ayda kagidi cok mal verdiler
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
15 ocakta iþbanktan Teb e 8.383.000 lot virman olmuþ ve o tarihten beri iþ ve onun kuruluþu yat.fnans. yaklaþýk 1.5 milyon satarak kâðýdý 24 den 19 a indirdi. Bence iki ihtimal var ya patronda bu iþin içinde yada iþbank sanýrým krediyi Tebden aldý diye kaðýdý oyuncak etti eðer 2. durum geçerli olsa ve bunlarda biraz basiretli tüccar olsalardý Enka ve Sasada olduðu gibi pay geri alýmý açýklarlar iþbankta elindeki malý kaptýrmýþ olurdu Sasa pay geri alýmý açýkladýðýnda 5.4 e düþmüþtü ordan 12lere gitti. Patronda bu düþüþü seyrettiðine göre azda olsa küçük yatýrýmcýnýn elindeki malý býktýrýp almaya uðraþýyor gibi geliyor bana ama bu tabiki dünya beyaz et birincisi bfq nun itibarýna yakýþmýyor
Patronun hisseleri TEB'de ve Ýþ 'te gibi görünüyor. Ýþ'ten Teb'e hisse virmaný yapýldýðýnda kap'a açýklama yapýlmadý, demek ki bir hesaptan diðerine virman yapýldý. Ýþ bankasý patronun hisselerini satýyor olsa kap'a açýklama yapardý. Ya da patron paravan kullanýyor. Bu durumda, hissenin fiyatýný düþürmeye çalýþýyor diyebiliriz. Acaba, kottan çýkmaya mý çalýþacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Hocam Sasa olayýnýn arkasýnda da hoþ iþler yoktu 8.84 yükseliþinde þirket her gün haber yolluyordu sonrasýnda 8.84ten 5.30a gidince açýkladýlar geri alýmý yani yüzde 60 düþtü hisse o süreçte.
Buradaki grafik günden güne Aselsana benzemeye baþladý. Bir þeyler dönüyor ama o kesin, bakalým ne çýkacak altýndan.
100 milyon sermayeli þirketin 9 aylýkta 217 milyon kar edip buralarda durmasý saçma.
SM-N910C cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Arkadaþ ben grafikti, blançoydu, kardý, zarardý anlamam!
Anladýðým bir þey var: Ne kazandým, ne kaybettim!
Bildiðim bir þey var: Kümese týkýldýk ve ayaðýmýza b...k bulaþtý!
Bu kadar!
Gedik dün aldigini bugun zararina satiyor. Hep bir oyun. Ne bk yedikleri belli degil.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri