Tavuk yiyelim
SM-A710F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
Tavuk yiyelim
SM-A710F cihazmdan hisse.net mobile app kullanarak gnderildi.
zet Bilgi Olaanst Genel Kurul Bildirimi
Yaplan Aklama Gncelleme mi ? Hayr
Yaplan Aklama Dzeltme mi ? Hayr
Yaplan Aklama Ertelenmi Bir Aklama m ? Hayr
Genel Kurul ars
Genel Kurul Tipi Olaanst Genel Kurul
Karar Tarihi 13.04.2017
Genel Kurul Tarihi 25.05.2017
Genel Kurul Saati 14:00
GK'na Katlm in Pay Sahibi Olunmas Gereken Son Tarih 24.05.2017
lke Trkiye
ehir BALIKESR
le BANDIRMA
Adres MERL MAH. MERL SOK. NO: 208
Gndem Maddeleri
1 - Al ve Toplant Bakanl'nn seilmesi.
2 - Toplant Bakanl'na genel kurul toplant tutanann imzalanmas iin yetki verilmesi.
3 - Olaanst Genel Kurul tarihi itibariyle, ynetim kurulunun teekkl, ynetim kurulu yelerinin atanmas ve bamsz ynetim kurulu yelerinin atanmas.
4 - Ynetim Kurulu ve Bamsz Ynetim Kurulu yelerinin 2017 yl aylk cretlerinin belirlenmesi.
5 - Trk Ticaret Kanununun 395. ve 396. maddeleri uyarnca, Ynetim Kurulu yelerine yetki verilmesi.
6 - Dilek ve grler.
7 - Kapan.
Gndemde Yer Alan Hak Kullanm Sreleri
Yoktur
Genel Kurul ar Dkmanlar
EK: 1 Olaanst Genel Kurul ars.pdf - Dier Genel Kurul ar Dokman
EK: 2 Olaanst Genel Kurul Bilgilendirme Dkman.pdf - Genel Kurul Bilgilendirme Dokman
Ek Aklamalar
25 Mays 2017 tarihli Olaanst Genel Kurul Toplantsna ait ar, vekalatname ve bilgilendirme dkman ekte yer almaktadr.
Yukardaki aklamalarmzn, Sermaye Piyasas Kurulu'nun yrrlkteki zel Durumlar Tebliinde yer alan esaslara uygun olduunu, bu konuda/konularda tarafmza ulaan bilgileri tam olarak yansttn, bilgilerin defter, kayt ve belgelerimize uygun olduunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doru olarak elde etmek iin gerekli tm abalar gsterdiimizi ve yaplan bu aklamalardan sorumlu olduumuzu beyan ederiz.
Yeni genel kurul tarihi 25 Mays. Bu sefer inallah
BANVT BANDIRMA VTAMNL YEM SAN.A..
25 MAYIS 2017 TARHL OLAANST GENEL KURUL TOPLANTISI
BLGLENDRME DKMANI
irketimizin Olaanst Genel Kurul Toplants 25 Mays 2017 Perembe gn saat 14.00’de, aada yazl gndemi grmek ve karara balamak zere, merli Mah. merli Sok. No: 208 BANDIRMA adresindeki Banvit tesislerinde yaplacaktr.
Pay sahipleri; irketimiz Olaanst Genel Kurul Toplantsna fiziki ortamda veya elektronik ortamda ahsen veya temsilcileri araclyla katlabilirler. Genel Kurul sisteminde (EGKS) ilem yapacak pay sahiplerinin Merkezi Kayt Kuruluu A.. (MKK) e-MKK Bilgi Portalna kaydolarak iletiim bilgilerini kaydetmeleri ve gvenli elektronik imzaya sahip olmalar gerekmektedir. e-MKK bilgi portalna kaydolmayan ve gvenli elektronik imzalar bulunmayan pay sahipleri veya temsilcilerinin, elektronik ortamda Genel Kurula katlmalar mmkn deildir.
Ayrca, toplantya elektronik ortamda katlmak isteyen pay sahiplerinin veya temsilcilerinin 28 Austos 2012 tarih ve 28395 sayl Resmi Gazetede yaymlanan “Anonim irketlerde Elektronik Ortamda Yaplacak Genel Kurullara likin Ynetmelik ” ve 29 Austos 2012 tarih ve 28396 sayl Resmi Gazetede yaymlanan “Anonim irketlerin Genel Kurullarnda Uygulanacak Elektronik Genel Kurul Sistemi Hakknda Tebli” hkmlerine uygun olarak ykmllklerini yerine getirmeleri gerekmektedir.
Genel Kurul toplantsna, Ynetim Kurulu tarafndan Merkezi Kayt Kuruluu nezdinde kayden izlenen paylar uyarnca oluturulan Pay Sahiplii izelgesi baz alnarak hazrlanan Genel Kurula Katlabilecekler Listesinde yer alan btn pay sahiplerinin katlma hakk bulunmaktadr. Gerek kii pay sahipleri kimliklerini ibraz etmek suretiyle, tzel kii pay sahipleri ise tzel kiiyi temsil ve ilzama yetkili olan kiiler kimlikleriyle beraber toplantya katlabilecekledir. Gerek veya tzel kii pay sahiplerini temsilen Genel Kurul'a katlacaklarn ayrca temsil belgelerini de ibraz etmeleri zorunludur.
Pay Sahiplii izelgesi Genel Kurul tarihinden bir gn nce saat 17:00 itibariyle belirleneceinden, kimliklerini ve hesaplarndaki paylara ilikin bilgileri kstlam bulunan yatrmclarn Pay Sahiplii izelgesinde yer almak istemeleri durumunda, kimliklerinin ve hesaplarndaki paylarn irkete bildirilmesi ynnde hesaplarnn bulunduu arac kurululara bavurmalar ve en ge Genel Kurul gnnden bir gn nce saat 16:30'a kadar sz konusu kst kaldrmalar gerekmektedir.
Toplantya fiziki veya elektronik ortamda bizzat kendileri itirak edemeyecek olan pay sahiplerinin, vekaletlerini aadaki rnee uygun olarak dzenlemeleri veya vekalet formunu irket merkezimiz veya www.banvit.com adresindeki irket internet sitemizden temin etmeleri ve Sermaye Piyasas Kurulu’nun II.30.1 sayl “Vekaleten Oy Kullanlmas ve ar Yoluyla Vekalet Toplanmas Teblii”nde ngrlen hususlar da yerine getirerek, noterce onaylanm vekaletnamelerini ibraz etmeleri gerekmektedir.
6102 sayl Trk Ticaret Kanununun 415. Maddesinin 4. Fkras ve Sermaye Piyasas Kanununun 30. Maddesinin 1. Fkras uyarnca, genel kurula katlma ve oy kullanma hakk, pay senetlerinin depo edilmesi artna bal deildir. Dolayssyla pay sahiplerimizin Genel Kurul Toplants’na katlmak istemeleri durumunda, paylarn bloke ettirmelerine gerek bulunmamaktadr.
irketimizin; SPK Kurumsal Ynetim lkeleri ve ilgili teblileri gereince, Genel Kurul Toplant gndemi, ars ve vekaletname 21 gn nce, elektronik genel kurul sisteminden, merli Mah. merli Sok. No: 208 BANDIRMA adresindeki irket merkezinde ve www.banvit.com adresinde pay sahiplerinin incelemesine sunulacaktr.
Sayn Pay Sahiplerinin bilgilerine sunulur.
SERMAYE PYASASI KURULU DZENLEMELER KAPSAMINDA EK AIKLAMALARIMIZ
Sermaye Piyasas Kurulu’nun II.17.1 sayl “Kurumsal Ynetim Teblii” uyarnca, yaplmas gereken ek aklamalardan gndem maddeleri ile ilgili olanlar, aada ilgili gndem maddelerinde yaplm olup, genel aklamalar bu blmde ortaklarmzn bilgisine sunulmutur.
1. Ortaklk yapsn yanstan toplam pay says ve oy haklar :
irketin karlm sermayesi 100.023.579 TL’dir. karlm sermayeyi temsil eden pay bedellerinin tamam denmi olup, her biri 1 Trk Liras deerinde 100.023.579 paydan olumaktadr. irketimizde oy haklarnn kullanmna ynelik, ana szlememizde bir imtiyaz bulunmamaktadr.
irket ortaklk yaps aadaki gibidir.
ORTAKLAR
PAY ADED
PAY ORANI (%)
VURAL GRENER
24.834.255,41
24,83
E.OKAN KOMAN
19.013.197,65
19,01
AABAR INVESTMENTS PJS
16.320.756,00
16,32
E.ESRA GRENER CHRISTOFFEL
14.501.044,64
14,50
F.MAKBULE GRENER
4.832.432,07
4,83
2. Ortakln ve bal ortaklklarnn gemi hesap dneminde gerekleen veya gelecek hesap dnemlerinde planlad ortaklk faaliyetlerini nemli lde etkileyecek ynetim ve faaliyetlerindeki deiiklikler ve bu deiikliklerin gerekeleri hakknda bilgi :
irketimizin gemi hesap dneminde gerekleen ynetim ve faaliyetlerinde deiiklik olmamtr.
Gelecek dnemde ortaklk ve ynetim faaliyetlerinde deiiklikler olabilir. 09 Ocak 2017 tarihinde, hissedarlarmz ile BRF GmbH arasnda hisse sat szlemesi imzalanmtr. 13 Mart 2017 tarihinde ise BRF GmbH ibu szleme tahtnda tm hak ve ykmllklerini BRF Foods GmbH'e devretmitir. Bu ilem kapsamnda, BRF Foods GmbH ile Qatar Holding LLC ("QH")'nin nihai olarak %60 BRF %40 QH'in kontrol edecei TBQ Foods GmbH tarafndan irketimiz paylarnn % 79,48’ine sahip olunmas planlanmaktadr.
Pay sahiplerinin gndeme madde konulmasna ilikin Yatrmc Blm’ne yazl olarak iletmi olduklar talepleri:
Byle bir talep iletilmemitir.
25 MAYIS 2017 TARHL OLAANST GENEL KURUL TOPLANTI GNDEMNE LKN AIKLAMALARIMIZ
1. Al ve Toplant Bakanl'nn seilmesi.
TTK ve Gmrk ve Ticaret Bakanl ynetmelik hkmleri gerei, Genel Kurul Toplantsn ynetmek zere Toplant Bakanl seimi olacaktr.
2. Toplant Bakanl'na genel kurul toplant tutanann imzalanmas iin yetki verilmesi.
Trk Ticaret Kanunu ve Ynetmelik hkmleri erevesinde, Genel Kurul’un Toplant Bakanl’na yetki vermesi oylanacaktr.
3. Olaanst Genel Kurul tarihi itibariyle, ynetim kurulunun teekkl, ynetim kurulu yelerinin atanmas ve bamsz ynetim kurulu yelerinin atanmas.
Hissedarlarmz Vural Grener, Emine Okan Koman, Emine Esra Grener Christoffel, Fatma Makbule Grener ve Aabar Investments PJS ile BRF GmbH arasnda 9 Ocak 2017 tarihinde imzalanan hisse satm szlemesi (“Szleme”) kapsamnda irketimizin hisselerinin %79,48’inin, BRF Foods GmbH'n, Katar merkezli Qatar Investment Authority'nin itiraki olan Qatar Holding LLC ile nihai olarak srayla %60 ve %40 oranlarnda kontrol edecei TBQ Foods GmbH (“Alc”) tarafndan devralnmas ilemlerinin tamamlanmas amacyla Alc tarafndan bildirilen neri uyarnca, Olaanst Genel Kurul tarihi itibariyle, Ynetim Kurulu yeliklerine Patricio Santiago Rohner, Jose Roberto Pernomian Rodrigues, Bruno Gebara Stephano, brahim Abdurrahman IH Al-Hemaidi, Davide Luigi Vimercati atanmas Genel Kurul’un onayna sunulacaktr. zgemileri Ek-1’de yer almaktadr. Ayrca, Bamsz Ynetim Kurulu yelerinin atanmas Genel Kurul’un onayna sunulacaktr. Bamsz Ynetim Kurulu ye adaylar Orhan Cem ve Levent Avni Ersalman zgemileri EK-2’de yer almaktadr.
4. Ynetim Kurulu ve Bamsz Ynetim Kurulu yelerinin 2017 yl aylk cretlerinin belirlenmesi.
Ynetim Kurulu ve Bamsz Ynetim Kurulu yelerinin 2017 yl cretleri tespit edilecektir.
5. Trk Ticaret Kanununun 395. ve 396. maddeleri uyarnca, Ynetim Kurulu yelerine yetki verilmesi.
Ynetim Kurulu yelerimizin TTK’nn ”irketle ilem yapma, irkete borlanma yasa” ile ilgili 395. ve “rekabet yasa” ile lgili 396. Maddeleri kapsamnda ilem yapabilmeleri iin yetki verilmesi Genel Kurul onayna sunulacaktr.
6. Dilek ve grler.
7. Kapan.
EK-1 : Ynetim Kurulu yelerinin zgemileri
EK-2 : Bamsz Ynetim Kurulu yelerinin zgemileri
bugune kadar borsaderinlik.com dan takip ederdim ama bugun siteye giremedim. karanlik oda da ne kadar alindi acaba bilgi verebilecek arkdas var mi ? simdiden tesekkur ederim...
YTD
92,177 lot 9,97 den ilem grd.
9.97 alta kapad. 84,800 lot alcl.
Bakalm yarn ne olacak, sizce??
ben bugun sirkete telefon actim. satis iptali gibi bir niyet sozkonusu olabilir mi diye sordum. su an boyle bir iradenin olmadigini ve islemlerin tamamlanmasi icin ayni hizla calisildigini ifade ettiler. bu soruya cevap aramamdaki maksat ise hafta sonunda olusturulmaya calisilan negatif havanin aslini ogrenme biyetimdi...
YTD
Yer mleri