Sayýn Keko nun iyi niyetinden þüphem yok gerginliðe de gerek yok..
Sayýn Keko nun iyi niyetinden þüphem yok gerginliðe de gerek yok..
Ne iþ...anlamadým...
Banvit altýn mý yumurtlamýþ ta paylaþamýyorsunuz..baksana forumda herkes sidik yarýþýna girmiþ...
Ama galiba rüzgar karþý taraftan esiyor...
Yazýlanlardan anlaþýlan bu...
Hadi hayýrlýsý...
Þimdi buda kim diyorsunuz..geçerken bir baktým...malým var mý var biraz..
Yanlýzca birkaçgündür yazýlanlarý okudum þimdi..
Dikkatimi çekti ondan yazdýmm..
Baþka bir kastým yoktu...
Herkezin gönlüne göre versin yaradan..
Arkadaþlar sözünü ettiðimiz tarih aralýðýnda ve fiyat 9.70-10.40 aralýðýnda iken neden çýkmasý gerektiði hakkýnda günlerce bol bol yorumlar yapmýþtýk. ..Hisse çýktýktan sonra da stratejimizin ne olmasý gerektiðini de söylemiþtik. ..çünkü bu sektör her yýl ayný performansý bu güne kadar gosterememiþtir..Bundan sonra bir degisiklik olur mu bilemeyiz..
Merak edenler o tarihlere gidip okuyabilir..ben sadece topigi ziyaret edip bir selam verip gitmiþtim ki bir iki kendini bilmenin sataþmasýna maruz kaldým. .sonra da ben de cetap vermek zorunda kalýnca topik iþte bu sekilde kirlendi..
Tüm mesele budur...banvitin teknik çýkýþý devam ediyor...Hisse þu anda itibari ile tut pozisyonundadir..ben baþarýlar diliyorum..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
tahtada bu havada tahtada ters kalýnca yukarý kapatýrsýn....
gantiden iþ e.... iþten gediðe.... gedikten garantiye.....
marbaþtan ykbye..vakýftan denize ...ziraaten...marbaþa....
döndür döndür dur.....
uþak bahçývana--bahçývan þoföre---sonra uþak þoföre....
sonramý...sonra hepsi küççüüük yatýrýmcýya.....
Gýdým baþkasýnýn malýný almýyorlar...
Tahtanýn altkarýný üç dört kademe altttan dolduruyorlar emniyet için...
Üsttende 3. 4 kademe yukarýdanda satýþ yapýp aradaki boþluðu alýyot gibi kendi satýþlarýný çiziyor...sonrada dolu olan 2 kademedeki kendi satýþlarý olan kademeleri kaldýrýp son 4 ve beþinci kademeri o gazla yedirtip...
Alt kademe deki alýþlarý hooop siliyorlar...sonra bamýþsýn tahta 6 7 kademe geri gelmiþ...
Gedikkk...gedik...
Bilanço tarihi ne zaman?
gedik güzel alýyor...31.000 lot... 16.04 maliyetle
ben burdayým diyor...
Yer Ýmleri