Uzak durun bu hisseden yoksa yeni bir çocuðunuz olur bakacakk..
Uzak durun bu hisseden yoksa yeni bir çocuðunuz olur bakacakk..
Doðru söylüyorsun. Borsadan tamanen uzak duralým. Böyle bir borsaya girmemek lazým. Adam tarihi kar açýklýyor. Yaklaþýk 1.5 senede kendi sermayesinin neredeyse 5 katý kar açýklamýþ kaðýt %40 düþmüþ. Þimdi birisi çýkar 3 tl den geldi der. O zaman ayrýydý. Adamlar sürekli zarar gösteriyordu. Satýþta ne kadar ettiði anlaþýldý. Neyse tüm þirketlerde nasýl isterlerse öyle bir bilanço, kar vb. yayýnlayýp istedikleri gibi fiyat üreten bir sistem ve bu karekterde insanlarýmýz olduktan sonra borsadan uzak durmak en iyisi. Ytd.
Bistte KY ý koruyan bir düzenleme gelmezse borsada bir çok yatýrýmcý batar.eskiden emir Ýptali vardi.emirleri anlýk iptal ediyorlar.tabana basiyorlar.arkadaslar aldým hisse düþtü. Sattým yükseldi.bunlar hikaye.adamlar lotlarinizi girdiðini z zammý biliyorlar.size sattýk tan sonra aþaðý basiyorlar siz kar ile satmayýn diye
SM-N910C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yapýlan hareketleri silkeleme olarak deðil. Yükseliyor sa KY kalmamýþtýr.ky girdim ý geri basarlar
Katiliyorum.ky kalmadi. Alan arkadaþlar vardi hepsi satti.artik isterse 10 tl isterse 30 tl yapar.yurt dýþý pazarlar acýk oldugu sürece iyi bilancolar gelmeye devam eder.
3 TL den geldiðini söyleyen arkadaþlar hissenin 2008 yýlýnda da fiyatýnýn 3 TL olduðunu biliyorlardýr umarým.. Herkes borsadan çýkmaya baþladýðýnda borsaya gireceksin.. Herkes borsaya girdiðinde düþmesini bekleyeceksin.. Benim iþyerimde borsayla iþi olmayan adamlar yatýrým hesabý açtýrýp yok efendim aselsan seneye 120 olacakmýþ söylentisiyle hisse aldýlar.. Ben de 41 tl den satmýþtým sonra piþman olmuþtum sattýðýma ama iyi bir karar vermiþim.. Ayný þekilde bugün burdaki aðlaþmalarý gördüm ve bþraz daha almaya karar verdim banvt ve aldým.. Burada aðlaþmalar devam ettiði sürece kýsým kýsým alým yapacaðým.. Burda eðer ki fiyat çýkar ve köþe baþýndaki simitçi bile banvt almaya baþladýðýnda ben satmýþ olacaðým.. Sevgiyle kalýn
E5603 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri