Ben onu þöyle hesaplýyorum.. Þirketin sermayesi 100 milyon.. Þirketin þu anki fk sý 8,79.. Þirket son çeyrekte de 100 milyon kar yazarsa yýllýk kar 317 milyon yapar.. 317/100: 3,17 tl hisse baþý kar yazar.. 8,79x3,17: 27,86 yapar.. Yani fk sýnýn hiç artmadýðýný yada düþmediðini düþünürsek yýlsonu kar açýklandýðýnda fk sýnýn 8,79 olmasý için 27,86 fiyatý olmasý lazým.. Yani þu anki fiyatýna göre %34 lük bir getiri potansiyeli hesaplýyorum ben.. 3 ayda %34 veren bir enstrüman varsa yada baþka bir hisse varsa oraya yatýrým yapýn.. Yatýrým tavsiyesi deðildir..
E5603 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Banvt uygula görelim kardeþim potansiyel nedir yapabilirsen excel de formül yap uðraþ forum faydalansýn ben de bilgisayar yok
SM-G532F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Zaten verdiðim rakamlar banvite uygulanmýþ hali.. Yani piyasada birden çok deðerleme yöntemi var birinde 28,90 diðerinde 23 çýkýyor.. Dolayýsýyla esas olan þirketin büyüme hedefleri ve karlýlýðýný artýrarak devam etmesi
E5603 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
5" grafik düþeni kýrmýþ onay almýþ küçük bir de flamasý var bakalým pazartesi-salý ne yapacak beni umutlandýran düþen endexte yeþil kalmasý ve hacmi alanlarýn saðlam duruþu -%2 stoploss ile
Not:stoploss kiþiye göredir.Gücü nispetince
Yýkýldýðý zaman altýndan kalkabileceðin hayaller kur. Ýnsanlarýn seni yarý yolda býrakma ihtimalini unutma.'
Tþk ederiz
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ÝÇÝNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
Herkes bir yaþam seçer ve seçtiði yaþamýn bedelini öder.
doðrudur arkadaþlar son gelen 9 aylýk 217 milyon tl kara göre yaptýðýmýz hesaplar farklý çýkabiliyor...ama borsada her zaman gelecek satýn alýnýr...eðer bundan sonraki çeyrekler de de 100 milyon ve üzeri karlar yapmaya devam ederse en düþük 30, en yüksek de 45 tl aralýklarýnda deðerlemeye tabi tutalacaktýr...
hisse cuma günü kötü endekse raðmen %5 prim yaptý buda ilk etapta hissenin toplama sürecine girdiðini ve dolayýsý ile çýkýþ yapmaya müsait bir ortama girdiðini iþaret ediyor...hissenin buralardan çýkýþ yapma olasýlýðý var....sermayesinin 4-5 katý kar yapabilecek bir banvit çok güzel yerlere çýkacaktýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri