Originally Posted by
mterdemli
Bover sasa y. Banvitle ilgili uanki durumu ve gelecek durumu ile ilgili ne sylenebilir? uanki fiyat eder fiyat m? Ylsonu hedefi? 2017 ylsonu bilanosu nasl gelir nas fiyatlanr? K ay sanrm tavuk sektr iin biraz gerileme olabilir. Ne dersiniz?
Tapatalk kullanarak iPhone araclyla gnderildi
gemi cirolarna baktm birinci ve drdnc eyrekler genelikle birbirine yakn olurken ikinci ve nc eyrekler de birbirine yakn oluyor...en byk ciroyu bahar ve yaz aylarna denk gelen ikinci ve nc eyreklerde yapyor...normalde gemite kar marjlarnn da en iyi olduu dnemler bu dnemler olmu...
yanlz irketin artk ihracata arlk vermesi ve son gelen verilerde ihracatn da artyor oluu bizi son gelecek bilanoda olduka umutvar ediyor....ihracat ile hem kar miktarnn hem de kar marjnn artmasn bekliyorum....
bir de bu yl krmz et fiyatlarndaki ar artlar ,ekonominin bozulmas nedeni ile vatandalarn krmz et alm gcnn azalmas tavuk eti satlarnn artmasn salayacaktr...bu art ne kadar olabilir onu bilemeyiz...
ALLAH m bana doruyu doru, yanl da yanl olarak gster ve bana doru ile amel etmeyi nasip et
Yer mleri