banvitin ödenmiþ sermayesi sadece 100 milyondur ve bunun da ancak 8 milyonu tedavüldedir...bu tedavülde olan önemli bir kýsmý da by larýn elindedir...o yüzden de borsada çok da lotu kaldýðýný söyleyemeyiz bu yüzden de hisse çok sýðlaþmýþtýr...bu sýðlýðý tahtada 100 bin adeti olan birisi bile borusunu öttürebiliyor ne yazýk ki....yarýsý ile trade ederse , çýkýþlarda 50 bin satýp düþtüðünde yerine koyabilir...buda hissenin bir anda artýdan eksiye veya eksiden artýya dönmesine neden olabiliyor...
ayrýca son günlerde sýk sýk yukarýlarý yoklayýp aþaðýlara inmesini de toplamaya yorduðumu belirtmek isterim...bu tür hareketler toplamaya oldukça müsait oluyor..yukarýlara kadar topla sonra en aþaðýdaki kademeye bin ,iki bin lot sat ve fiyatý aþaðý çek...bir hafta böyle davransa toplayýcý dünya kadar lot toplar...
þu anda bunlarýn oyununu bozacak kimse olmadýðý için böyle rahat davranabiliyorlar...ama biz malýmýzdan eminiz dostlar..hissede en küçük sýkýntý yoktur...bu hissede en güzel haber bilanço haberidir...bilançolar satýn alýnmaya baþlandýðýnda hissenin ciddi primler yapmasýný bekliyorum...gerçi þirket ihracat yaptýðý bir kaç ülkenin ismini burada saysa hisse çok güzel çýkabilir ama bu tür haberler vermezse de sýkýntý yoktur...unutmamak lazým ki bu þirketi alan brezilyalý þirketin baþka bir amacý da çin ve çevre ülkelere ihracat yapabilmektir...banvit bu cirosu ile bu karý ile güzel yerlere çýkacaktýr...sabýr sabýr sabýr...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri