Artmýyor imansýz.bekliyoruz
Artmýyor imansýz.bekliyoruz
Düþerse atacak kurþunumuz çok. Milleti Sindirmesi lazým ki giderken atlayan olmasýn
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
birinci seans sonunda banvit 5,5 milyon tl lik iþlem hacmi yapmýþ...bu þekliyde devam ederse gün sonunda 8-10 milyon tl aralýklarýna ulaþmýþ olacak...bir kaç gün önce 130 milyon tl iþlem hacmi yaptýðý vakitte bir kaç gün içinde banvit iþlem hacmini 8-10 milyon tl lere düþürmesini bekliyorum demiþtim...þu anda görüldüðü kadarýyla bu gün bu miktar yakalanmýþ olacak..böylece son agresif çýkýþýn da düzeltmesi bitmiþ olacak ve hisse normal seyrine dönecek....
hisse tekrardan kendi dinamiklerine dönecek..geçmiþte belki de bir hafta boyunca 20,30 lardan 20,70 lere çýkýp inmeler oluyordu ve ben o vakit o hareketleri toplamaya yorduðumu söylemiþtim..iþte son 23,30 zirve testini de gene toplamaya yoruyorum...bu tür hareketler olasý çýkýþlarýnýn agresif olacaðýný iþaret ediyor...23,30 zirvesini görerek sadece toplama aralýklarý yükseltildi o kadar...
bundan sonraki çýkýþlarda herkes o civarlardan satacak böylece tahta yapýcý daha çok lot toplamýþ olacak ve çýkýþ agresif olacak...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Dostum eline saðlýk.. Þimdi soru þu: yaa bu adamlar neden buralardan satýyor.. Yani þirketin karýný marýný bir tek biz mi görüyoruz? :) yada satýþlar fake satýþlar ve milleti býktýrma politikasý mý? Yani eðer böyleyse bu seviyelerde ne kadar durur.. Mesela takip ettiðim bir þirket var.. 3,80 den aldým 9 dan satmýþtým.. 1 yýldan beri 9 da.. Yani þahsen ben 1 yýl bekleyemem.. :)
E5603 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Yer Ýmleri