Benim aklýma takýlan þu.. Þirket Kasým ayýnda tüm uzun vadeli borçlarý kapatýp yeniden bir kredi yapýlandýrmasýna gitti.. KAP a yapýlan açýklamada da teminatlý kredilerin kapatýlarak teminatsýz kredi olarak kullanma diye geçiyordu. Þimdi aklýma takýlan bu uzun kredilerin tamamýnýn ödenmesinden dolayý bizim göremediðimiz yada tahmin edemediðimiz bir finansman gideri oluþacak mý? Piyasa beklentisinin üzerinde kar açýklayan bir þirketin hisse fiyatýnýn 28 lerden 20 lere yolculuðu söz konusu olunca bunu düþünmek zorunda kaldým. Ben muhasebesel olarak düþündüðümde sadece kredi erken kapama ücreti gibi bir tutar olabilir onun dýþýnda faizlerle alakalý bir durum olmaz diye düþünüyorum. Diðer taraftan o kadar iþlem hacmi olan bir þirketten bile o dediðim masraf kesilmez herhalde banka tarafýndan. Acaba öngöremediðimiz bir durum mu oluþtu?
F8331 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Nasýl bir giderden bahsediyorsunuz tam olarak anlayamadým ama önceki dönemlerde de bu tür odemeleri olmuþ þirketin ( faaliyet raporlarýnda mevcut). Bu ödemelerin net kara bir etkisi olmamýþ. Þimdide olmaz diye tahmin ediyorum.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dyo boya gidecek.. Ama burda takildim
Satici bulmazsa 24 liraya sabitler
Yer Ýmleri