Suan tahtanýn sahibi yok hepsi ky.
Öyle 25-50 lotlarla bir yere gitmez
Spek herhalde tatile çýktý
Bizim paralarý yiyor namissiz. YTD
Suan tahtanýn sahibi yok hepsi ky.
Öyle 25-50 lotlarla bir yere gitmez
Spek herhalde tatile çýktý
Bizim paralarý yiyor namissiz. YTD
selamlar arkadaþlar...kaç gündür gereli de takip ediyordum...dün burada da onun hakkýnda yorum yaptým çok düþtükten sonra muhakak tepki verir diyordum...beklentim 4,50 ve üzerini görmesi idi...dün 4,50 den 4,34 e düþünce bende kendi kendime madem hep yorumluyorsun bir kere de al dedim...amacým oradaki tepkiyi yakalayýp tekrardan banvite fazla lot ile girmek idi...
4,33 ten dün aldým ama sabah eksiye geçip maliyetimin de altýný görünce bende panik yapýp 4,31 e verdim...daha sonra gerel de 4,22 ye kadar düþtü...bu düþüþü görünce korkup daha da aþaðýya düþeceðini sandým...4,22 yi gördükten sonra hýzlýca toparlandý ve daha sonra artýya geçerek 4,54 ü gördü...:kahkah: böylece düþüncelerim geç gerçekleþti...
gerelden de zarar edince açýkçasý planlarýmý deðiþtirmek zorunda kaldým..o yüzden de fuul diðer hissem olan silverlineye geçtim...
ama hisse elimizde yoktur diye hisseyi kötüleyecek halimiz yok..yaklaþýk 10-15 gündür sabýr ile banvitte bekliyordum bir anlýk dürtülerime yenik düþüp banviti satarak belki de yanlýþ karar verdim..keþkem biraz daha sabýr etseydim diyorum...en azýndan bilançolara kadar beklemeyi çok istiyordum...
son iki üç haftadýr banvitin bütün cerefesini çekmiþtim...artýk bana göre meyvesini yeme vakti yaklaþýyordu..ama bazen borsada anlýk ve yakýndan izleyince hislerinize kapýlýyorsunuz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
banvitin þu anki davranýþlarý bizi aldatmamalý hisse çok kalitelidir...þirket ciro ve kar olarak önemli büyümeleri yakalamýþtýr...bana göre hala da minimum risk içeriyor...her ne kadar satýp çýkmýþ isem de her an tekrar dönme ihtimalim vardýr...zaten beðendiðim bir kaç hisse var zaman zaman onlarýn arasýnda gidip geliyorum...
banviti satmaktan dolayý çok üzüldüm...burada çok da emek verdik...yaptýðým tüm yorumlarýmýn arkasýndayým dostlar...yakýn zamanda gentaþý da 1,73 ten satmýþtým ,satmýþ olmam o hissenin kalitesiz olduðunu göstermez...gentaþ þu anda 1,90 dadýr...ayný þekilde banvit de bana göre çok kaliteli bir hissedir...
ben bir anlýk duygularýma yenildim...aldýðým silverline de çok iyi bir hissedir ama normal þartlarda son bir yýldýr sermayemi iki ayrý sepete koyuyordum....bir tanesi banvitte idi bir diðeri de silverlinede idi...son bir yýldýr yapmadýðým þeyi yapýp hepsini silverlineye yükledim..umarým doðru karar vermiþimdir...tek sepeti tavsiye etmiyorum ama ben yaptým gitti...artýk baþa gelen çekilir dostlar...mecbur bekleyip sabredeceðim...
bir kusurumuz olduysa da af ola dostlar...mümkün olduðunca bu topiðe de gelip yorumlar yapmaya çalýþacaðým...banvitte sýkýntý göremiyorum...risk hala minimumdur benim gözümde...olasý bir çýkýþý ise sadece bir kývýlcýma bakýyor...o kývýlcým da her an gelebilir ...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
arkadaþlar yorum yaptýðým topiklerde hiç bir zaman pazarlama yapmam bu güne kadar böyle kötü bir niyetim olmadý....eðer yorum yapýyorsam inanýyorum ki yorum yapýyorum...ki pazarlama da fiyat zirvelerinde iken yapýlýr...zaten benim etim ne butum ne...tüm sermayem ile ancak 5 500 adet civarý alýp satabiliyorum...böyle bir sermaye speklerin diþinin kovuðuna bile girmez...
demek istediðim bu güne kadar ne söylemiþ isem hala da arkasýndayým...benim ile ilgili merak edilen bir þey varsa cevaplamaya hazýrým...
arkadaþlar görüyorsunuz planlarýmýn dýþýna çýkýp ani karar vermemin yanlýþ olduðunu görüyorsunuz...aldýðým silverlineden bu gün için %3 zarardayým...:)
alacaksan akþam al,satacaksan sabah sat,çýkacaksan cuma çýk...
ve mümkün olduðunca sermayeni tek sepete koyma...:)
gerçi çok güvendiðim hisselerde bazen fuul oluyorum...beðendiðim 5-6 hisse var onlarýn herhangi birinde fuul olmakta sakýnca görmüyorum...ama yine de prensip olarak tek sepette olmamak bence daha iyi...
Þu an Banvit pek saðlam durmuyor ortalýk yeþilken... Belkide satarak siz doðru yapmýþsýnýzdýr sn keko kimbilir..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Yer Ýmleri