Ben takaslarda böyle bir durum göremedim.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben takaslarda böyle bir durum göremedim.
SAO PAULO (AA) - Brezilya Tarým Bakanlýðý, ülkede devam eden bozuk et operasyonlarýnda denetim altýndaki 21 üretim tesisinden birisinin daha üretiminin durdurulduðunu bildirdi.Bakanlýktan yapýlan açýklamada, ülkedeki et üretim tesislerine denetimlerin devam ettiði, bir tesiste daha et üretiminin durdurulduðu, son yasakla et üretimi yasaklanan tesis sayýsýnýn 4'e çýktýðý belirtildi.Brezilya Adalet Bakanlýðý Tüketici Müdürlüðü geçen cuma günü üretimi durdurulan, yasaklanan 3 tesisin ürünlerinin piyasalardan toplatýlmasýna karar vermiþti. Brezilya’nýn en büyük et ihracatçýlarýndan birsi olan BRF’nin ihracata yönelik üretim yapan bir tesis de üretimi yasaklanan tesisler arasýnda bulunuyor.Bozuk et operasyonlarýnda denetimlerin iki hafta içinde tamamlanmasý beklendiði için üretimi yasaðýnýn geniþleyebileceði tahmin ediliyor.Dünyanýn en büyük et ihracatçýlarýndan Brezilya'da bozuk etlerin son kullanma tarihlerini deðiþtirdikleri, etlere kimyasal madde ve su karýþtýrdýklarý iddiasýyla 21 þirket hakkýnda soruþturma baþlatýlmýþ, 3 firmaya üretim yasaðý getirilmiþti.Skandalýn ortaya çýkmasýnýn ardýndan birçok ülke et ithalatýna kýsýtlamalar getirirken, Avrupa Birliði ve bazý ülkeler de ithalatý geçici olarak durdurmuþtu. Kaynak: Brezilya'daki Et Skandalý
Bu 27 Mart 2017 tarihli haber de BRF nin de adý geçiyor.
Brezilya bakteri konusunda mimli bir ülkedir.
Üretimde ABD ve Çinden sonra %12 civarýnda ki üretimiyle 3. sýradadýr.
Oysa %25 civarýndaki bir rakamla ihracatta ilk sýradadýr,
Mimli olmasý nedeniyle Brezilyadan yapýlan ihracat kýsýtlamalarýnýn yerini doldurmak için Türkiye pazarýna girip bu pazarda ihracat odaklý hýzlý büyümeyi hedeflemiþ ayrýca helal kesimle islam coðrafyasý hedeflenmiþ Türk kimliðimizle Türk devletleri hedeflenmiþtir. 3 kýtanýn ortasýnda ki Coðrafik konumumuzla da BRF nin lojistik bir üstü olmayý haketmektedir.
Sonuçta BRF ölçmüþ biçmiþ ve güzel ülkemizin jeopolitik konumunu deðerlendirmiþ ve de stretejilerini buna göre belirlemeye devam etmektedir.
12 þubattaki TUÝK verilerini de görüp 1-2 günde Aralýk ayýný da analiz edeceðiz inþallah.
Sonra blanço gelene kadar spekten saklanacaðýz ona elimizi göstermeyeceðiz.
Yani;
kamufle olacaðýz, yetmedi çalý arkasýna saklanacaðýz daha olmadý ölü taklidi yapacaðýz vesselam
Herkese hayýrlý hafta sonlarý dilerim.
ssss
Meriteyze tahtaya yüklendi
Yabancýdýr umarým. yatýrýmda içine etti
Spekos dusursun bakalim
2k daha spete attým 60 'dan.
Uzun vadede 50 'den veririm😊.YTD
Arkadaþlar benim alýntýlarým neden sizinki gibi çerçevelenmiyor.
ssss
Keskinoðlu ne yazýk ki fason üreticisinin hakkediþ parasýný vermiyor. Dün görüþtüðüm arkadaþýmýn icerde 300 bin tl si olduðunu beyan etti. Keskinoðlu ailesi ne yazik ki þirketi finansal darboðaza soktu.
Pc den yaziyorsanýz yazýnýn altýndaki "alýntý yaparak yanýtla" sekmesini týklamanýz yeterli olmasý lazým
Arkadaþlar tavuk boykotuna tarim bakanimizdan destek almak icin izmir balcova tesislerine gidip bakanimizi birlik baþkanlari ile yakaladik. Taban fiyatimiza kiloda 200 kuruþ zam istiyoruz. Þu anda 30 milyon kapasite boykota katiliyor. Pazartesi ve sali günü bakanlik nezdinde entegreler ve üretici birlikleri ile masaya oturulacak. istedigimizi alirsak banvit acisindan yilda 35 trilyon ek maliyet gelir.
SM-N930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarým hakkýnýzý alýrsýnýz sn. ssgeritoss.
Ama benim anlayamadýðým nokta þu. Sizler fason üretici olarak zor durumdasiniz sizden malý alýp ticaretini yapanda zor durumda (keskinoðlu). Peki kim kazaniyor bu sektörde.
Yer Ýmleri