Çoðu ky ben de dahil bilanço beklentisi içerisinde olduðundan satýþ fýrsatýný deðerlendiremedi,bunu bilen büyük yatýrýmcý bilanço gönderilene kadar iþkence eder.Þirket yetkilileri inþallah geçen yýllar olduðu gibi 14Þubat akþamý vergi dairesine tablolarýný gönderir.Yok eðer uzatýlan 19Þubat tarihini beklerse büyük yatýrýmcýnýn ekmeðine yað sürer.YTD
Bi sürpriz yapar akþam toparlarsa fiyata bakmaksýzýn alýnabilir diye düþünüyorum.Olmazsa en düþükten kapatmasý olaðandýr.YTD
arkadaþlar akrep tradede ustadýr..hangi hissede trade yapacaðýný çok iyi bilir...yapmýþým diyorsa yapmýþtýr...kendisini uzun bir süredir tanýyorum...trade yapmayý baþaranlarý ben tebrik ediyorum...dünkü hareketi baþka bir gün yapsaydý bende afetmezdim...ama her an vergi dairesi bildirimi gelecek diye satmýyorum...dün de söyledim buralarý beni kesmiyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
arkadaþlar bir de bu günlerde verilecek olan bildirim vergi dairesi bildirimidir...spk bilançosuna daha var...vergi dairesi bildiriminde merak ettiðim cirolardýr bir de ihracat kýsmýdýr...kar kýsmý deðiþebiliyormuþ...o yüzden de pehlivanlarýn dediði gibi iyi geldi diye sevinme ,kötü geldi diye üzülme...
kesin sonuç spk bilançosunda netleþecek...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
eyvallah ortaðým keko bu arada size bir kopya ema 30 19,70 altý gerçekten çok zor diyor ve þimdiye kadar hiç sarkmamýþ çizgi grafik olarak bakýldýðýnda kayýp olarak bu yüzde 4 deðil benim için çok büyük rakam deðil gün içi 20,28 stop yaparým ama gün sonunda elimde tutacaðým 19,74 altý olmadýðý sürece herkes bol kazançlar
ytd deli saçmasýdýr
Yer Ýmleri