Ben bi b..k yedimde alan neye guvenip aliyor valla hayret ediyorum
Ben bi b..k yedimde alan neye guvenip aliyor valla hayret ediyorum
Yabancý oranýný takip etmekte fayda var.... Þimdi 2 gün önceki harekette mal toplarlarken araya dalýp alým yapan KY nin ( genellikle çýkarken alýrlar) malýný toplama operasyonu içindeler...
SPK nýn ilgili maddeleri gereðince yazýlarým yatýrým tavsiyesi niteliði taþýyamaz.
Hiç kimseye hiçbir þey öðretemem; yalnýzca düþünmelerini saðlayabilirim.
Þabat ayý baþýndan bu güne takaslar. (dün ve bugün henüz takaslarda yok)
ÝÞ ve yatýrým ikilisi toplamda 530.000 satýþla tahtanýn içine etmiþler resmen.
Yabancý 135.000 almýþ toplamda.
http://![]()
banvitin 1. olduðunu sanýyordum..yanlýþ hatýrlamýyorsam ihracatta da banvit birinciydi...tabi sektörü siz daha iyi tanýyorsunuz...
bu arada tavuk þirketleri arasýnda gizli veya adý konulmamýþ zimmi bir anlaþma var görünüyor...piyasa bana göre banviti takip ediyor...bu aralar dikkat ediyorum batmandaki bir çok reyonu banvit istila etmiþ...hep banvit ön planda görünüyor...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
kýrmýzý et ve balýk fiyatlarýna göre tavuklar çok ucuz...daha geçen yýlýn fiyatlarýnda bile deðil...bu ekonomik kriz olduðu sürece tavuk satýþlarý daima artacaktýr diye düþünüyorum...gýda sektörü neredeyse hiç bir ekonomik krizden etkilenmiyor...vatandaþýn yiyebileceði en uygun protein kaynaðý hala tavuktur...o yüzden insanýn içi rahattýr...borsadaki herhangi bir olumsuzlukta böyle bir hissede kalýnmasý bana göre iyidir..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Bim de satýlan egetav kimin markasý ?
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Yer Ýmleri