Originally Posted by
balýkadam
Tek aklýma takýlan soru þu; sayýn keko.
Mali tablolarda ki bu müthiþ performans ne kadar sürdürülebilir. Yani piyasanýn da bir doyum noktasý var sonuçta. Örnek olarak Logo yazýlýmý gösterebiliriz. Belli bir seviye ye kadar müthiþ bir performans gösterdi ama belirli bir noktadan sonra duraðan hale geldi.Banvitte bilançolarda ki düzülme 2017 yýlýndaki hýzýný 2018 yýlýnda da devam ettirebilecek mi bu sorunun cevabýný bu yýl alacaðýz inþallah.
dostum avrupaya göre ülkemizde kiþi baþý tavuk tüketim miktarý çok az..zaten brf þirketinin banviti almasýnýn bir nedeni de bu..yani yurtiçinde hala çok büyük bir büyüme potansiyeli var...
ikinci bir konuda ortadoðu ve uzakdoðu ülkelerine yakýnlýðý ve o piyasalara çok tavuk ihracat imkanýnýn olmasýdýr...brf nin bir amacý da bu piyasalara uzanabilmek deðil miydi ??? zaten üçüncü çeyrekteki artan ihracat miktarý bize güzel bir iþaret veriyordu...yakýn zamanda japonyaya ihracatlar dahi baþladý....
kýsacasý ihracat yönünden de büyüme imkaný var...
iþte bu iki faktör dolayýsý ile banvitin büyüme potansiyeli hala çok yüksek...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri