Hisseyi ovmek yerine
Ters giden goze carpan konular paylasilsa iyi olurdu.. Toz pembe hayeller pesinde suruklendik..
Hisseyi ovmek yerine
Ters giden goze carpan konular paylasilsa iyi olurdu.. Toz pembe hayeller pesinde suruklendik..
Arkadaþlar çokça kimseye göre hareket etmemeniz gerektiðini söylemiþimdir burada. Þirketin potansiyeli hala çok fazla ancak borsadaki hareketleri þirketten ayrý deðerlendirmek gerekiyor.
Bilançoyu beðenmedim açýkçasý ama yurtiçi ve yurtdýþý pazar paylarý hala düþük, hala yükselme potansiyeli çok fazla, ha daha iyi bilançolar ya da temettü, bedelsiz haberleri gelse dahi direkt olarak borsaya yansýmayabilir, hissedeki sýðlýktan dolayý her þey olabiliyor.
Kendinize hedef fiyat ya da hedef süre koyun, buna göre hareket edin.
ön muhabbet olmadan direk saplýyor kuru kuru...
Yazdýklarým sesli düþüncelerim olup kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir. Herkes yatýrým kararýný verirken kendi hür iradesiyle verir.
Banvt 18.90 buradan destek alirsa 22 ye kadar yolu var eger almazsa 17.70 kacinilmaz insallah yukselir artik ki benim beklentim o yonde
Daha once yüksek hacimli dönemde iþlemleri hangi kuruluþ yapýyordu?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
dostum yazdýklarýna çok üzüldüm...özelden de sana bir mesaj attým...oku sonra da umuyorum ki bu hakaretlere varan yazýlarýný silersin veya sildirirsin...burada sana çok fazla cevaplar verebilirim...ama canýnýn yandýðýný anlýyorum burada seni de rendice etmek istemiyorum...özeline bak sonra gerekirse senin ile özelden yazýþýrýz..
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
arkadaþlar ben banvitin kurumsal sayfasýna girip kasým 2017 den bu yana sürekli düþmesinden ve kaðýtlarýna sahip çýkmadýklarýndan dolayý kaygýlarýmý þikayet yazýsý olarak yolladým. küçüðüz ama sesimizi bir þekilde ufakta olsa duyuralým.
Yer Ýmleri