ayni ciro cok asiri dusen kar soru isareti ayni stareji ile birbirlerinin pazarlarini kaptirmamak icin ugrasan tavuk sirketleri o zaman daha buyik sikinti
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ayni ciro cok asiri dusen kar soru isareti ayni stareji ile birbirlerinin pazarlarini kaptirmamak icin ugrasan tavuk sirketleri o zaman daha buyik sikinti
SM-G950F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hissede olumsuz bilanço beklentisi vardý, gerçekleþti bitti. Bu seviyelerin dip olmasý gerekir diye düþünüyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Dün bulunduðum ilde carfourda banvit bütün piliçin kilosunun 5.95 tl olduðunu yazmýþtým.
Bugün ise A 101 de baþka bir marka piliçin kilosu 7 tl idi.
Yani þirketin ucuz fiyat politikasi tüm hýzýyla devam ediyor.
SM-G930F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bim 2 ay kadar önce banvitin ürünlerini satýyordu. Þimdi ise A101-þok-bim er piliçin ürünlerini satýyor. neden helal kesim YTD
Düþerken bir sebep çýkarken baþka sebep ama illa bir sebep bulacak yurdum insaný banvitinde helal kesim sertifikasý var bunlara fazla takýlmayýn fiyat yeni dip yaparken rsý yeni dip yapmadý mesela firmanýn temeli saðlam satýcýlarýn gücüde zayýfladý bunuda teknik veriler destekliyor yarýn bigün aert yukarý yapsa kaðýt bu sefer burada herkez yeni senarya yazacak yok þundan yok bundan aslýnda var olan herkezin bildiðini kendine göre yeniden bilinmezi yorumlar gibi yorumlamaktan öte yeni bir þey deðil bu sorun þu ki sabýrsýzýz milletçe sakin olun güveniyorsanýz düþük fiyat size fýrsattýr alýma yok þüpheleriniz varsa zaten burda olmamanýz gerek.
Þu anda maliyeti yüksek olanlarýn yapacaðý en yanlýþ hareket maliyet düþürmek olur. Tekrar yazýyorum bu fiyatlardan Banvit almak rasyonel olmaz. 27 tl yi tekrar göreceðinin garantisi yok. belki 2 yýl sonra belki 5 yýl sonra.
Sende banvit var mý elinde tutuyormusun ss regrretos her ne b**** ksa
iþte piyasa içinden olduðunu söyleyen bir ..... daha ( .... yereleri istediðiniz kelime ile doldurun ancak ben küfür hariç bir kelime ile doldurulmasýný tercih ediyorum) . siz kimsiniz ? kendinizi Banvit Yönetimi mi sanýyor sunuz ? ufkunuz ne kadar çapýnýz ne kadar ? ne demek 2-5 yýl süreleri ? tavuklar fazla gýd gýd ladý da aklýnýzý mý yitirdiniz ? yoksa kümesler size sözde bildiðiniz borsanýn dinamiklerini mi unutturdu ? anladým zýmnen hemde GÜÇLÜ sat ile nokta demek istiyorsunuz da bari ineceði seviyeyi de söyleyin ki ( yine garantisi yok yalaný ile ) biz de satýp kurtulalým ... arkadaþlar borsada ki buna uluslarasý borsalar da dahil bir hisse veya metanýn fiatýný etkileyen onlarca parametre var ... bizden bir örnek , uçaðý düþürdük ve turist sayýsýnda hala en parlak döneminde deðiliz, bilanço bir öyle bir böyle lakin kar zarar intervali çok fazla amma THY gördüðü tepeyi her gün egale ediyor, hem de yüksek iþlem hacmi ile ... böyle bir çýrpýda yüzlerce misal yazabilirim lakin nafile ... ez cümle ; sevgili arkadaþlar al-sat ve fiat belirten hele ki kendi alým ve satým noktalarý ile lotlarýný ve portföy deðerlerini açýklayan sanallara sakýn inanmayýn ...
Yer Ýmleri