Banvit neden 21.05.2018 de açýklýyor bilançosunu bütün konsolide þirketler ayýn mayýsýn 10 bunlarýn ne.ozelligi var
Banvit neden 21.05.2018 de açýklýyor bilançosunu bütün konsolide þirketler ayýn mayýsýn 10 bunlarýn ne.ozelligi var
Bol Þanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonlarý olsun.:cck:.....:wave:
þu yazýlarýn üzerine týklayýn linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIÞMA >>> KATILIM LÝNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
ÝZLEME >>> TAKÝP LÝNKi
:Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
O bilanço açýklama deðil galiba kardeþ o þirket genel kurulu. Daha önce ertelendiði için yapamadýlar. Bilanço 2-10 mayýs arasý gelir dediler.. ben temettü daðýtýmý beklemiyorum. Olacak olsa GK toplantý gündeminde belirtilirdi. (YTD)
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
23 Mayýsta yapýlacak Genel kurul çaðrýsýnýn ekindeki bilgilendirme dokümanýnýn kar daðýtýmý ile ilgili bölümünü paylaþýyorum.
7. 2017 yýlý karý konusunda Yönetim Kurulu’nun önerisinin görüþülmesi.
Yasal kayýtlara (VUK) göre, 2017 yýlý net daðýtýlabilir dönem karýmýz 14.781.095-TL'dir. Kar Daðýtým
politikamýz, piyasa beklentileri, uzun vadeli þirket stratejimiz, yatýrým ve finansman politikalarý
dikkate alýnarak kar daðýtýmý yapýlmamasý ve karýn Þirket bünyesinde tutulmasý teklifi görüþülecek
ve Genel Kurulun onayýna sunulacaktýr.
Bu öneriyi yapacak olan yönetim kurulu þirketin %92'sine sahip hissedarlarýn oluþturduðu yönetim kurulu. Yani 2017 karýndan daðýtýlma ihtimali yok. Baþka bir arkadaþ ilkokul çocuðuna anlatýr gibi lütfen diye açýklama istemiþti.
Daha nasýl açýklanýr bilmiyorum. Hala kar daðýtýmý bekleyen arkadaþlar varsa ve bu umuda kapýlýyorlarsa kendileri bilir ama baþkalarýný yanlýþ yönlendirmezler umarým.
Arkadaþlar sürekli alýþveriþ yaptýðým markete bu gün tekrar Banvit fiyatlarýna bakmak için gittiðimde fiyatýn hala 7.00 tl olduðunu gördüm. ..market ci arkadaþa neden fiyatlar yükseltiyor mangal sezonu gelmiþ diye sorduðumda bana abi normalde banvitleri 7.5 tl ye yükselmiþ ama biz hala kampanya yapýyoruz ve 7 tl den veriyoruz dedi...
Bu sözleri üzerine biraz sevindim..sonra baþka bir markete uðradým hakkaten de orda Banvit 7.5 tl ye satýldýðýný gördüm. ..Son markette bir de lezita markasýný gördüm onun fiyatý ise 8 tl idi...
Mangal lik kanat fiyatlarý ise 18 tl idi...fotosu da çektim ama cepten göndermeyi bilmiyorum...
Yani anlayacaðýnýz ikinci çeyrek çok iyi gelmesi lazým. ..geçmiþte hep fiyatlarýn 7.5-8 tl lere çýkmasý gerekiyor ki iyi bir bilanço gelsin diyorduk...galiba istediklerimi olmuþ..
Birinci çeyrek lerden hala çekiniyorum ama ikinci ve üçüncü çeyreklerde çok umutluyum...
Yer Ýmleri