Originally Posted by
Red Kid
Banvit satýlmadan önce ayný durumda deðildi. Evet borcu yüksekti. Ama faaliyet karý üretiyordu. Keskinoðlu ise zarar üretiyordu. Ayrýca piliç sektörü hiçbir sektöre benzemeyen bambaþka bir sektör. Ýþin içinden gelmeyen yönetimlerle bu iþ yürümez. Keskinoðlu ailesi komple yönetimi profesyonellere býraktýlar ama sektörden olmayan, anlamayanlara. En büyük yanlýþ buydu. Þeker gibi faaliyet alanlarýný çok yaydýlar. Yatýrýmlar geri dönmedi.
Sýrf borçlu ve zorda diye kimse þirket almaz. Ýþlerin yürümesinde gelecek görmediler demek ki.
Brf alýr diye algý oluþturmayýn. Bunun gibi pembe tablolara inananlara yazýk. Daha realist olun. Temkinli olmak her zaman iyidir.
yok dostum ben brf alýr demiyorum...ama piyasa bu ihtimali alabilir diyorum...algý oluþmuþ ise özür diliyorum...sonuçta en kötü yönetilen þirketler dahi emin ve bilen ellere geçince sihirli deðnek deðmiþçesine þirket düzelebiliyor...bu konuda en güzel örnek olarak aklýma sasa geliyor...sasa geçmiþte büyük cirolara raðmen zarar açýklayan bir þirket idi ama alanlar güzel bir yönetim ile þirketi çok güzel kar eder hale getirdiler...hissenin zarar ederken ki fiyatlarý 0,70 kuruþ civarlarý idi ama daha sonra hisse bir çok kez bedelsiz ve temetü vermesine raðmen þu anda hala 9 tl civarýdýr..geçen hafta dahi fiyatý 12 tl idi...
demek istediðim piyasa payý olan ,ihracat yapan büyükçe bir þirkete iþi bilenler bence ilgi gösterebilir...artýk brf bu iþin içinde olur mu bilemem...geçmiþte talip imiþ tekrardan olur mu yine bilemem...ama kiþisel tahminlerim piyasa bu tür satýn alma hikayelerini seviyor...belki de küçük bir ihtimal de olsa piyasa bu ihtimali sevebilir...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri