Iyi mal çktý þebek.
Iyi mal çktý þebek.
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Bütün KY döküldü mü? Sayfa sakin. Biz cüzzi bir kaznaçla ayrýldýk. Þu kap a attýklarý migros haberi hesabplarýmý alt üst etti. Bilanço öncesi yapacaðý hareketi erkene aldýlar. Þimdi girmeye cesaret edemiyorum. 17-18 ler mi var 12-13 ler mi? Spek efendi ne yapacak bakalým..
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
BANVÝT kadar Spek'in varlýðýnýn belirgin olduðu kaðýt azdýr. Diyelim ki 100 000 adet BANVÝT'iniz var ve satmanýz gerekiyor. Doðal olarak yüksek fiyattan satmak istersiniz, deðil mi? Dün bu kaðýttaki hareketleri izledim. Kaðýt ne zaman yükseliþe geçse 10000 adet satýþa koyuyor. Belli ki düþürüp sonra da herkes çýktýðýnda yükseltecek...
banvitte az takýlmadým zamanýnda 2.40 dan hissem vardý 12 liralarda satmýstým sonra nerelere cýkmýstý vay be .
Kɑbul edilen bir yɑnlýþlýk, kɑzɑnýlmýþ bir zɑferdir
Bi süre aranýzdayým kýsa vadede neler olur
Yazýlarým tahmin ve temenniden ibarettir. Yatýrým tavsiyesi asla! Deðildir ! Her koyun kendi bacaðýndan asýlýr
Ustat gecmiste ne kagitdi hic unutmadim.sadece onda olsak zengindik.
Lenovo A6020a41 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sevgili dostum, 2017 ekiminden itibaren hareketleri incelemeni öneririm. 28,60 dan baþlayan düþüþ trendinde 9 lar bile görüldü. Dikkat edin haber geliyor çýkýyor etkisi bitince yine düþüyor. Talep geldikçe maliyetine gelenler verip çýkýyor. Ya da düþer deyip açýða veriyor. Hacim geçen yýla kýyasla yerlerde, zaten 100 endeksten de çýktý, en önemlisi bir beklenti yok. Geçen yýl satýþ haberleri ve bunun gerçekleþmesiyle uçurdular kaðýdý. Yok dünya firmasý aldý, yok süper olacak, karlýlýk katlanacak, 30-40-50 lerin görüleceðini iddia eden bir sürü tellal çýktý. Temelsiz pembe tablolar çizdiler. Ama gördük ki þirketi alanlar satanlarý aratýr hale geldi. Geçen yýlki karý da onlar yapmadý zaten. Sektörel iyi bir yýldý. Þimdi hiçbir önemli beklenti yok. Olmadýðýndan bu sayfalar, etiket fiyatlarýný takip edenlerle doldu. Beklentisiz kaðýdý kimseye pazarlayamazsýnýz, olacak ki topladýðýnýzý çýkasýnýz. Ha siz illa bir spek var diyorsanýz saygý duyarým.
Yer Ýmleri