Nasýl Bi program kullanýyorsa tahta sahipleri resmen öðütüyor girenleri.
Balýk isteme, balýk tutmayý öðren.
Nasýl Bi program kullanýyorsa tahta sahipleri resmen öðütüyor girenleri.
Balýk isteme, balýk tutmayý öðren.
Kaðýtta spekülasyon olduðu ortada.. Bu kaðýdý 28 e çýkaranlar bile bile 9lara kadar düþürdüler. Oralardan mal topladýlar bir fýrsat bulduðunda yükseltip satacaklar...
Klasik oyun.. kurgu ne zaman olur , kimse bilmez, ipler ellerinde...
iPad cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zübükler 30 'lara gidecek diye 20' lerden ky.malý yýktýlar. Þimdide buralardan geri toplamaya çalýþýyorlar. .Durum bence bu...
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir..
Sayfa mý kapandý diye baktým hala açýk. Banvitte KY kalmadý mý yoksa? Kalmadýysa götürürler diyeceðim ama millet ölü taklidi yapýyor sanýrým [emoji3]
Bilançosunu merak ediyorum. Geçen yýlki rakamý yakalar mý? Yakalamazsa yön ne olur? Kurdan nasýl erkilenir? Bilgisi yorumu ve fikri olan?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Götürecek kimse yok ki, ýsrarla diyorum tahtanýn sahibi yok diye, ama illa var diye düþünenler çýkýyor. Sektör geçen seneki gibi deðil. Kurdan ve diðer giderlerin artýþlarýndan dolayý maliyet çok yukarýda bence. Tahminim en fazla 50 milyon TL kar. Zaten geçen seneki gibi veya daha fazla kar olsaydý, bu satýn alýnýr ve daha yukarýda olurduk...
Bilanço geldi geçen yýlýn ayný döenmine göre karda %58 azalma var. Beklenenden iyi ni kötü mü? Ne dersiniz arkadaþlar?
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Ben söylediklerimden sorumluyum, anladýklarýnýzdan deðil.
Stefan Zweig
Yer Ýmleri