Özel Durum Açýklamasý (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
BRF SA ile ilgili bilgi
Ýlgili Þirketler
[]
Ýlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açýklamasý (Genel)
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi?
Hayýr (No)
Konuya Ýliþkin Daha Önce Yapýlan Açýklamanýn Tarihi
13.03.2018
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý?
Hayýr (No)
Bildirim Ýçeriði
Açýklamalar
Hakim ortaðýmýz TBQ Foods GmbH'ýn dolaylý ana hissedarý BRF SA'nýn Brezilya'daki faaliyetlerine iliþkin olarak, þirketin genel merkezi tarafýndan kamuoyu ile paylaþýlan resmi açýklamasý aþaðýdaki gibidir, yatýrýmcýlarýmýzýn dikkatine sunarýz:
Kamuoyuna Açýklama
BRF S.A. ("BRF" ya da "Þirket") (B3: BRFS3; NYSE: BRFS), bugün 1. Federal Ceza Mahkemesi Ponta Grossa - PR Yargý Organýna Federal Polis Departmaný tarafýndan ibraz edilen polis incelemesi son raporuna baðlý olarak, yetkililer tarafýndan gerçekleþtirilen incelemelerle ilgili tüm gerçeklerin derinlemesine ve tamamýyla açýklanmasýnýn Þirket Yönetiminin yararýna olduðunu, hissedarlarýna ve genel olarak piyasayý bildirmektedir.
Bu baðlamda Þirket Federal Polisin son raporunda ismi geçen tüm çalýþanlara, tüm gerçekler ortaya çýkana kadar önlem olarak izin vermeye karar vermiþtir.
BRF, gerçeklerin açýða çýkmasý konusunda iþ birliði yapmak adýna, incelemelerden sorumlu yetkilerle kapsamlý ve þeffaf bir diyalog içindedir. Ayný zamanda, ortaya çýkmýþ ya da çýkabilecek olan tüm gerçekleri açýklýða kavuþturma amacýyla Yasal Denetim Komitesi'ne baðlý Baðýmsýz Ýnceleme Komitesinin yönettiði iç denetimlerle birlikte hareket edecektir.
En üst seviyede güvenlik, dürüstlük ve kalite standartlarýný güvence altýna almak amacýyla; Þirket, yetkilerle iþ birliði sürecinin, BRF'nin süreç ve iç yönetimlerinde uyguladýðý deðiþiklik ve geliþimleri güçlendirdiðini ve saðlamlaþtýrdýðýnýn bilincindedir.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri