Bilanço etkisi mi, yoksa bilmediðimiz bir haber mi var acaba. Umarýn bilanço etkisidir. Bilanço kaynaklý ise haftaya tekrar yükselir. Çünkü bilanço kötü deðil ve 10 gün önce belli olmuþtu zaten.Ytd.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Bilanço etkisi mi, yoksa bilmediðimiz bir haber mi var acaba. Umarýn bilanço etkisidir. Bilanço kaynaklý ise haftaya tekrar yükselir. Çünkü bilanço kötü deðil ve 10 gün önce belli olmuþtu zaten.Ytd.
Red Kid, soruþturmadan haber var mý?
##BANVT
Özet Bilgi
Sorumluluk Beyaný
Sermaye Piyasasý Kurulu mevzuatý uyarýnca 31.12.2018'de sona eren oniki aylýk döneme ait, Þirketimizin Finansal Tablolarý ve Baðýmsýz Denetim Raporu ile Faaliyet Raporunun;
tarafýmýzca incelendiðini,
*Þirketimizdeki görev ve sorumluluk alanýmýzda sahip olduðumuz bilgiler çerçevesinde, önemli konularda gerçeðe aykýrý bir açýklama veya açýklamanýn yapýldýðý tarih itibariyle yanýltýcý olmasý sonucunu doðurabilecek herhangi bir eksiklik içermediðini,
*Þirketimizdeki görev ve sorumluluk alanýmýzda sahip olduðumuz bilgiler çerçevesinde, Teblið uyarýnca hazýrlanmýþ finansal tablolarýn konsolidasyon kapsamýndakilerle birlikte, iþletmenin aktifleri, pasifleri, finansal durumu ve kar ve zararý ile ilgili gerçeði dürüst bir biçimde yansýttýðýný ve faaliyet raporunun iþin geliþimi ve performansýný konsolidasyon kapsamýndakilerle birlikte, iþletmenin finansal durumunu, karþý karþýya olunan önemli riskler ve belirsizliklerle birlikte, dürüstçe yansýttýðýný
bilgilerinize sunar, yapýlan açýklamadan dolayý sorumlu olduðumuzu beyan ederiz.
Saygýlarýmýzla,
Tolga Gündüz - Mali Ýþler Direktörü
Levent Avni Ersalman - Denetim Komitesi Bþk.
Orhan Cem - Denetim Komitesi Üyesi
Arkadaþlar Kapa düþen Birleþme ve 13 Ml.Eruo Kere di hakkýndaki görüþleriniz nedir
Kredi iþi olumlu haber. Kredi bankadan deðil patrondan, bu da olumlu. Bir de faiz ve vadeyi bilsek iyi olurdu.
Birleþme, devralýnan þirketin yeniden deðerlemesi yapýlýrsa ve arsasý vs. Varsa olumlu olabilir. Sürpriz yani.
Bu krizde Kar eden bir hisse düþüyor. Borsa spekin Oyuncaðý olmuþ.SPK uyuyor.Lanet Olsun.
Yer Ýmleri