banvit 28 zirvelerini gördükten sonra çok düþtü ve o düþüþler sýrasýnda fiyat hatýrladýðým kadarýyla 20,40 civarlarýndan ilk alýþýmý ve yorumlarýmý yapmýþ idim...benden sonra hisse 25-26 civarlarýna kadar dahi çýktýðýný hatýrlýyorum..o sýralarda zaman zaman al -satlar yaptým...ne zaman ki almýþ ve satmýþ isem bunu topikte açýkça belirtmiþtim...ben ve benim yorumum ile alan hiç kimse banvitte hiç kayýp etmedi...hatta baþarýlý trade yapabilenler benden iki kat daha fazla kazanabildi..
dediðim gibi o yýlki banvitin ve þirketin hatta borsanýn genel durumu farklý idi þimdi ise daha farklýdýr...o zamanlar 254 milyon yýllýk karýn üzerine daha ne kadar kar koyabilir hesaplarý ile tüm topik meþgul idi...bizde haliyle karýn artacaðýný varsayýyorduk...ama ne yazýk ki olmadý...dediðim gibi ben hiç kimsenin hakkýna girmedim çünkü aldýðým ve yorum yaptýðým fiyat seviyeleri gayet makuldü vede en az %20-30 da kazanma potansiyeli sundu...bende bu hisseye her girdiðimde az veya çok kazandým...
ALLAH ým bana doðruyu doðru, yanlýþý da yanlýþ olarak göster ve bana doðru ile amel etmeyi nasip et
Yer Ýmleri