Topmaya devam, tahmin ettiðim yere geldi.
LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Topmaya devam, tahmin ettiðim yere geldi.
LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks bahane mal toplama sahane. Endeks 98 binken 16 TL.ydi. Burdan seker arti bile kapatirsa sasirmayin. 3 un 5 in pesine dustuler.
Bullish wolfe 12-14.41 kanalinda suan korkulacak hicbisey yok.
Endeksi takacaðýný sanmýyorum, haftalar önce 15 küsürlerdeyken burda görüþümü söyledim. Almam burdan diye. Ya 16.40 üstü kapanýþlar yapar alýrým yada 13 lerde alýrým diye..uzun bir düzeltme ve silkeleme yaptý.. Tabiki þahsi düþüncem buralardan döneceði ve hedefim 20 ler... Ha yarýn sarý kafa çýkar konuþur, suriyede kötü geliþmeler olur endeksle daha aþaðý salarmý salar. Onu bilemem. Ama genel gidiþatta dipler diye düþünüyorum. LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ortamda zaten hiç bir mala gömülünmez ortak.. Suriye olayý þekillenip karmaþa biraz dönerse olumlu ya hava deðiþir. Bizler kaðýtsýz duramayanlardanýz. Az olsun ama olsuncu.. Þu an portföyün 5 te 1 i kaðýt oda 4 kaðýtta. Biride piliç arkadaþ.. Desteklerde azar azar ekleyerek giderim. Ama dediðim gibi þu an ne alsan ters köþe olma ihtimalimiz daha yüksek.. Coþmadan beklemek en akýllýsý... Grafikler bu ortamlarda pek iþe yaramýyor. Kanallar hýzla kýrýlabiliyor aþaðý yönde.. Sabýrla beklemek en güzeli. LYA-L29 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adamlar bu havada malý toplayýp ya kottan çýkacak yada spek degiþikliði var baþka açýklamasý yok
Yer Ýmleri