Emlak senin hidrojen düðmesine pek gerekkalmayacak durum onu gösteriyor
Dünya'ya Yakýn Nesne Araþtýrmalarý Merkezi (CNEOS) 2007'de ilk kez tespit edildikten sonra teleskoplarýn görüþ açýsýndan çýkan kayýp astroitin Ekim 2024'te Dünya'ya çarpma ihtimali yapýlan hesaplamalara göre kabaca 11,5 milyonda bir
Þans oyunlarýnda büyük ikramiye çýkma olasýlýðýnýn 622 milyonda bir olmasýna raðmen birileri buluyorsa , burdan hareketle 11,5 milyonda bir çok da yabana atýlacak oran deðil gibi
Büyük ikramiye bize de çýkabilir
Ne yazýkki Marsa taþýnmak için çok geç kalmýþ olabiliriz![]()
bahriyeli dünya minnak kum tanesi kadar yer.. bana kalýrsa milyarlarca yaþam var kainatta.
dünya o kadar küçük ki sonu düðmeye bakýyordüðme çantada.. çantada ortalýk malý olmuþ
dünyayý çokta þaapmamak lazým bizler mikro yaþamýz organizma düzeyinde..
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Gunaydýn eksi açsak bile yeþil kaparýz iþallah...reis son longçularýda döker bugün...
Ýyi haftalar,
güne bakalým nasýl baþlayacaðýz?
Reis'in sözleri bir miktar satýþ getirebilir belki aþaðýda 12.150 ye kadar salsalar, yukarýda 12.290 üstüne atarsa, 12350-450 þeklinde sýralý gideriz. Pay vadelilerde vade geçiþi nedeniyle biraz ýkýnma olabilir. Ben endeks long tarafýnda pozisyon almýþtým, aynen devam edeceðim.
Bugün koç grubu ile yukarý alabilirler diye sallýyorum.
Herkese baþarýlar.
Açtýðým pozlar beni baðlar, benim aklým bana ancak yetiyor.
Artunç Kocabalkan demiþ ki
Sýradan bir insan
Geçen sene 660 milyarTL vergi borcu silinmiþ. Vatandaþýn önüne EYT'lileri atýp þirketleri arka kapýdan kaçýrmaya benzemiþ bu iþ
Sýradan bir insan
gördüm üstad..
listenin tamamý var sosyal medyada.. dev þirketler 1 kuruþ bile vergi vermemiþ.
turkcell
ttkom
ülker
5li çete ve müteahhitleri (bunlarýn vergileride silindi )
trendyol
............................
yazýk yaw.
ey þimþek... garsonun bahþiþinden vergi al anca sen !!
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri