4 5 yýl önce 25 30 bine sýfýr arabalar 1.5 milyon oldu
Ne kazandýk borsadan koca bir 0
4 5 yýl önce 25 30 bine sýfýr arabalar 1.5 milyon oldu
Ne kazandýk borsadan koca bir 0
Bistte reel Bi bok kazanç olmadýðý gibi bir de
Tayyibin ekibi dadandý buraya
Bofa denen kurum üzerinden hergun hisselerinizi kendine virmanlayip hunharca aciga basiyor
dolar bazlý hesaplayýnca toplamda %150 civarý gözüküyor. bu iþler çok göreceli.
ankara susuzda 5 para etmez tarlayý alýp imara verdim site yaptýlar dolar bazlý %500 kazandým diyene de helal olsun gardaþ derim geçerim
pfizer önerisi için teþekkür ederim. artýk orda da saðlýk fonlarýna bakacaðýz![]()
audentes Fortuna iuvat
þimdi dayu size ülkemizde uygulanan ve bilinç altýna gizlice yerleþtirilen yandaþ kanallarýn özelikle uyguladýðý gündüz programlarýndan bahsedeyim çünkü önemli. konu.
beni bilen bilir atayizim dinle iþim olmaz. istersen þeytana tap allah kabul etsin.
Türk milletini eðitim ve bazý tv programlarýnda uzunca süredir tehlikeli bulduðum bir konu
gündüz programlarýnda müge anlý gibi bazý programlarda ensest iliþkiler resmen konu ediliyor. bu programlar reyting rekorlarý kýrýyor hatta tv deðil youtube da bile izlenme rekorlarý kýrýyor.
youtube özelikle baþlýklar çok sakýncalý dileyen bakabilir. yok üvey oðlumdan hamile kaldým.. yok dna da gelinin çocuðu dedesi çýktý yok amcasýndan hamile kaldý gibi gibi gibi.
sokak roportajlarýnda sistemi eleþtireni hapse attýran rütük. bu gibi pogramlara neden ve ne için izin vermektedir ?
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Guerra nickli arkadaþý gördüm
Diðer köydeki ayni kisi mi
Beni tanýr
Ne zamandan beri diyordum bunu hatýrlar
Bofa = akp
Tek yaptigi biriken yatýrýmcý sayýsý biriken hisse stoklarýný tirtiklamak
Nasýl ki emekliyi memuru çalýþaný tirtikliyorlar aynýsý borsada oluyor
Ýmam osurmuþ, cemaat sýçmýþ, avluyu bok götürüyor. Hal böyleyken þadýrvanda sular niye az akýyor demek abesle iþtigal olur. Bu ülkenin borsasý hep böyleydi. Þimdi daha kontrollü düdüklüyorlar tek fark bu. Bunu anladýðýmda borsaya baþlayalý 10 yýl olmuþtu. O zamandan beri de düzenli olarak borsadan gayrimenkule para kaçýrýrým. Dünyanýn ekseni kaymadýkça bu bist yýllarca böyle devam eder.
Aciga satýþýn yasak olduðu borsada aciga satýyor
Sadece kendi satýyor
Aciga satýþý herkese açsalar bu kagitlar böyle tepeden %40 50 dusmez
Sadece kendileri yiyor
Endeks 1 kagitlar 4 düþüyor
Tek sebebi bu
Aciga satýþýn herkese açýlmama sebebi de bu
3 yaþýndaki bir çocuða bunu 1 hafta izletin çocuk anlar insanlarýn hala idrak edememesi korkunç
Yer Ýmleri