Son düzenleme : pisyedili01; 15-08-2024 saat: 00:20.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Ýki sene önce reisi cumhur baktý biraz köpek ýsýrdý haberleri olunca çýktý ve beyaz turkler ne derse desin bu iþi sonlandiracaðiz dedi...[emoji16][emoji16][emoji16] Tutmadý millet te iplemedi ne beyaz Türk u falan.. nadasa birakildi. sonra iki sene sonra birden ekþi sözlük trolleri ardý ardýna köpekler ölsün diye girdiler yapmaya baþladýlar. Tabii ki milletin fakirliði, göçmen, seçim hezimeti falan konusulmasin, þu bu konusu açýlmasýn diye... Ama akþamlarý dogalgaza zam, asgari ucretliye nah falan birþeyler oluyordu. Tekrar reisi cumhur briyantinli muhalefet lideri ile beraber sazý aldý itlerin peþine düþtü. Lakin her zamanki gibi ben yapmadým miki yaptý þeklinde belediyelere yýktý problemi.. aslýnda problem de diyemeyeceðim çünkü ayný göçmenler gibi veri yok.. herkes kafadan rakam sallýyor. 10/20/3/4 bilinmiyor... Kýsýrlaþtýrma, itlaf, uyutma veya kaç senede biter gibi yine analiz yok... Demem o ki bu iktidar , muhalefet ve sacmasapan halkýmýzla geyik yapar dururuz arkadan hep bize geçirirler..
Yalnýz bu olay gösterdi ki bizim milletin içinde hatýrý sayýlýr oranda piskopat varmýþ. Köpeklerin kafasýný kesen, eziyet eden canlý canlý topraða gömen ya da Çin devletine kuzu ile takas yapmayý düþünen.. tabii ki de kedilerde Manisa örneði gibi yavaþtan radara girdi. Bize hapishaneler lazým böyle bir kitle için yoksa iþimiz zor.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Türkiye de talep enflasyonu olduðunu kesinlikle inanmýyorum
Türkiye de maliyet üretim enflasyonu çok yüksek
Sen devlet olarak bir dünya vergi çýkart
Sen devlet olarak bir dünya zam yap
Sonrada yok stokcular yok þöyle yok böyle el salla olacak iþ deðil ….
Vergi mükellefinden çok memur varmýþ ülkede
Yüzde 50 faizle , bir dünya vergi ile nasýl ticaret yapsýn millet oda ayrý mesele
siyonistler hortumu baðlamýþ üstad.
önceden dolara yuroya senede bir bakardýk.
þimdi saniye baþý emcüklüyorlar paralarýmýzý..
sayaca baðlamýþlar.. saat gibi týkýr týkýr iþliyor.
inþalallaaaah maþallaahah barekallaahh..
millet lgbt konuþadursun falan
pis7li sayesinde filmide bulduk.. ben gider.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Depreme kadar bizde kedi köpek yokdu.
Þu an 4 köpeðimiz ve 1 kedimiz oldu.(sayýlýr)
(3 köpek yemek yemeye geliyor ama sürekli kapýda durmuyor.)
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
Yer Ýmleri