Artan

21,78 10 16:16
15,43 9.98 16:16
16,43 9.97 16:16
14,59 9.95 16:16
32,92 9.95 16:16
Artan Hisseler

Azalan

10,72 -9.99 16:16
121,00 -9.97 13:55
4,64 -9.9 16:16
15,62 -9.19 16:16
44,00 -7.8 16:16
Azalan Hisseler

İşlem

11.758.630.908,75 16:16
11.251.201.852,75 16:16
8.580.638.541,19 16:16
7.118.456.237,95 16:16
6.899.980.880,70 16:16
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7844 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LVIII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sonuncusu sürekli kural ihlali olmak üzere 22 cezanız var ama üslubunuzdan gram değişiklik yok .. Siz boşverin başkalarını biraz ceza almamaya bakın .. Şimdi onlar tahrik ediyor vs vs diyebilirsiniz ama öyle bir şey yok .. Aynı kişiler sürekli karşılıklı atışmadan ceza alıyor ve ısrarla devam ediyorsalar bu artık başka birşeydir
    Benim için sıkıntı yok medvig ama sizin ceza veririken yanlışınız var güneysu eskiden ceza verirken tahrik edip olayları buraya getirenede veriyordu siz kim sinkaflı cümle kurarsa ona veriyorsunuz değişen ne kurallarda , yazıyorsunuz atışmaya girmeyin bize bildirin bildiriyoruz ceza veriyormusunuz yok vatandaş ortaya yazıyorum diye laf sokma derdinde hep , özelden milleti tehdit eden , ağır küfür eden hala yazıyor burada bana kim nasıl geliyorsa bende ona öyle geliyorum
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Benim için sıkıntı yok medvig ama sizin ceza veririken yanlışınız var güneysu eskiden ceza verirken tahrik edip olayları buraya getirenede veriyordu siz kim sinkaflı cümle kurarsa ona veriyorsunuz değişen ne kurallarda , yazıyorsunuz atışmaya girmeyin bize bildirin bildiriyoruz ceza veriyormusunuz yok vatandaş ortaya yazıyorum diye laf sokma derdinde hep , özelden milleti tehdit eden , ağır küfür eden hala yazıyor burada bana kim nasıl geliyorsa bende ona öyle geliyorum
    Sizin için sorun yoksa konuşacakta bir şey yok zaten .. Aynen devam edin .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sizin için sorun yoksa konuşacakta bir şey yok zaten .. Aynen devam edin .
    Sizinle birşey konuşulmuyor burada hepimiz belli bir yaşı almış kişileriz kimse kimsenin ne olduğunu bilmez ama yalandan yere beni bir Allahın kulu tehdit edemez edersede her yaşayacağı şeyi kabul edecek gelicek gücü ne yetiyorsa onu yapıcak burayı lünaparka çevirmeyecek.
    Biz bu insanlara cvp vermiyoruz bu sefer daha çok yapıyorlar sizinle şimdi bunu konuşuyoruz en çok takip edilen topikte kesip atıyorsunuz , Ayhan başkan şahittir güneysu ile konuşalım bunlar böyle devam ederse 3 müzede atsınlar forumdan diyen kişiyim bu yüzden benim için sıkıntı yok .Bende yoruldum burada bu insanlarla yazışmaktan siz diyorsunuz engelle ortaya yazıyor özeldende bize eş dost bildiriyor sana sallıyor diye bu sefer kuruluyorsun olaylar böyle medvig siz yönetici konumundan bakıyorsunuz bende kendi penceremden.
    kolay gelsin
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •