direk 20.ci dakikasýndan sonra verdim....
artýk erdoðan diye bir þey yok millet zaten terk etti onu. muhalefet iþine baksýn diyor.
bence haklý.. oylar 20 ye düþmüþ. konuþmak bile saçmalýk akpyi demek istemiþ.
https://youtu.be/PKS5wWqeh0Q?si=wNdoFEP0kXJHDa45&t=1180
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Amerikan kuruluþu Fetö ile iþbirliði yapma dedik, kýçýmýzý yýrttýk, yýllarca beraber sürttün, hâlâ da üyelerini ayýklayamadýn.
Ýþi ehline ver dedik, ekonomistim dedin, ekonomiyi mahvettin.
Adam kayýrma dedik, nepotizm yapma dedik, damadýný enerji ve ekonomi bakaný yaptýn,
öyle ki adamýn býraktýðý boþ koltukta dolar düþtü.
Dini kullanma dedik, her yerde maðduriyet yarattýn.
Büyük Ortadoðu Projesi, Türkiye'nin ve insanlýðýn aleyhinedir dedik, göðsünü gere gere Büyük Ortadoðu Projesinin eþ baþkanýyým dedin.
Sansürleme, yasaklama, özgürlüðe izin ver dedik, hapishaneler sana isyan edenlerle dolu.
40 yaþýnda adamlar emekli olmaz, Kýlýçdar'ýn gazýna gelip popülizm yapma dedik, herkesi emekli ettin.
Gettosuz sýðýnmacý alýnmaz dedik, Türkiye'nin dört bir yanýna sýðýnmacý saldýn.
Tüm bunlarýn acýsýný alnýnýn teriyle çalýþan adamlardan fahiþ vergiler alarak çýkardýn.
Her þeyi bildiðini zannettin, hiçbir þey bilmedin. Maalesef ki karizman, hitabetin ve gücünle bir yerlere geldin.
Ama orta zekalý bir tek adam olmaktan ibaretsin. Zerre fazlasý deðilsin. Tarih kitaplarý bir gün doðrusunu yazmasa bile bu kadar ahýný aldýðýn insan, yaptýðýn her þeye þahit.
Ve yine maalesef ki, sen bu millete fazlasýn bile.
https://x.com/msikkofield/status/1823466690384105760
1-....23 yýldýr bu forumdayým.Bazý forumdaþlarla anlaþamadýðýmýz münakaþa ettiðimiz ,maksadýný aþan cümleler sarf ettiðimiz oldu.
ÞAVAÞIN BÝLE BÝR ASALETÝ VARDIR,kaidesi gereðince hiç kimse münakaþa ettiði-sevmediði kimseyi,CEVAP VEREMEYECEK DURUMDA-ELÝ KOLU BAÐLI ÝKEN(BANLANMIÞKEN)...ahlaksýzca hakaret etmedi.
Kimse bunu kendine yakýþtýrmadý.Ama bunu sen yaptýn ve karakterini ortaya döktün.
Ben yasaklý deðilken bana bu laflarý etseydin ya...Bunda cesaret edemezdin.Çünkü muhakeme edemeyen ve her konuþtuðunda 10 açýk veren beyinciðinle benimle hiç bir konuda konuþamazsýn.
Ortaokul 1 düzeyini aþamayan FEN-MATEMATÝK-MODERN BÝLÝMDEN uzak ve bunu anlayamayan düþünceni burada kaç kere çürütttüm.
ATAÝSTliðinin tastik makamý olmadýðýný(bu forumun) defalarca ortaya döktük..
Bu forumda asla eskisi gibi rahat saçmalayamayaksýn.
ÇÜNKÜ ELÝ KOLU BAÐLI HASMINA-durumunu fýrsat bilerek hakaret edecek kadar...adamsýn..
yoo kaçkere yüzüne söyledik.
forumda tartýþmadýðýn adam yok.. devam et bu kafayla.
daha çok çine gider gelirsin.
buz gibi..
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Gören de anayasal suþ sanacak..Bu dediklerin TCK kapsamýna soktuðun,o sözler burada VAKAÝ AÝDYEDÝR(günlük olagan)
Mesela burada LEÞ TAYFA-GÖBEÐÝNÝ KAÞIYAN CAHÝL KESÝM,MAKARNACILAR-SÝYASAL ÝSLAM DÝYEREK(ortam uygun olmadýðýndan müslümanlara saldýrma)...gibi her gün onlarca kez iþlenen ANAYASAL SUÇLARA(!) bir lafýn oldu mu?
TCK yý bilirim ve pek çok yerde yazarým: hakaret ile aðýr eleþtiri arasýndaki farký bildiðimden ,sosyal cenahta çokta mesajým olmasýna ragmen en ufak bir hukuki süreç ile karþýlaþmadým..
Dediðin TAMAMEN DOÐRU OLSA BÝLE(öyle bir þey yok),OTORÝTEDEN YANA-RÜZGARI ARKANA ALARAK konuþmak...Söz HAKKINI KULLANAMAYACAK birisine bir taþta senin atman....O dillere pelesenk ettiðiniz ETÝK kurallarýn neresinde var?
ÝÞÝN GARÝBÝ,bu forumda sürekli uzlaþamadýðýmýz,hatta maksadýný aþan cümleler sarf ettiðimiz forumdaþlar,en azýndan kenarda beklerken ve olaya NÖTR yaklaþmýþken...
Durumdan vazife çýkaran -forumda aktif olmayan 1-2 elemanýn ataða geçmesi..
Ýçinizde kalmasýn eðer katýlmadýðýnýz veya itiraz etmeniz gereken bir yorumum varsa,anýnda itiraz edin.Tartýþalým-konuþalým..
Yer Ýmleri