Mehmet Þimþek: Anlaþýlan yapýlan resmi açýklamalar yetmemiþ, bir de buradan yazayým!
Ýstifa etmedim. Dolaþýma koyulan senaryolar doðru deðildir.
- Ekonomi yönetimi bir ekip ruhuyla çalýþýyor. Aldýðýmýz büyük ve zor sorumluluðun farkýndayýz. Bu sorumluluðun bilinciyle her gün daha iyiye ulaþmak için çalýþýyoruz.
- Ekonomik istikrar ve reform programýmýz baþarýyla iþliyor ve hedeflediðimiz sonuçlarý almaya baþladýk.
- Cari açýk daraldý, Merkez Bankasý’nýn rezervleri iyileþti, KKM’den çýkýþ hýzla devam ediyor, EYT ve depremin bütçe üzerindeki etkilerini giderecek tedbirleri alarak bütçe dengesini iyileþtiriyoruz ve en önemlisi fiyat istikrarý hedefine doðru güçlü adýmlarla ilerliyoruz. Enflasyonda belirgin ve kalýcý bir düþüþ baþladý.
- Bu zorlu süreçte Sayýn Cumhurbaþkanýmýzýn bizlere kuvvetli desteðini her zaman hissediyoruz.
- Cumhurbaþkanýmýzýn liderliðinde aziz milletimizin refahýný kalýcý olarak artýrmak tek hedefimizidir. Milletimize hizmet dýþýnda baþka hiçbir amacýmýz ve misyonumuz yoktur.
- Görevimizin sorumluðu ve bilinci omuzlarýmýzdayken, periyodik uydurma hikayelerin masa baþýnda imalatý, yolumuzun doðru olduðunu gösteriyor.
- Uydurma hikayelerle ekonomimizin ve piyasalarýmýzýn etkilenmesine asla izin veremeyiz.
Yalanlamamýza raðmen hala bu söylentileri çýkartanlar ve yayanlar iyi niyetli olamaz.
Lütfen aldanmayýn!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bu ne þimdi? bize mi kýzdý??![]()
gördün mü alper...
þimþek burayý okuyor ellam
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Beklenen haber düþtü, akþam seansýnda lönkleri giydik, daðýlabilürsünüz vobcu arkadaþlar
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bence düþüþün mþ ile ilgisi yoktu
Bu açýklamanýn da ufak bir tepkiden baþka bir etkisi olmayacaktýr diye düþnüyorum..
Kaldýgýmýz yerden haftaya devam ederiz diye düþünüyorum…
þahsen ikna olamadým.. bikere daha söylesin
https://www.youtube.com/watch?v=5zHhy1DoVWM
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Yer Ýmleri