Bence pazartesi saat 18:00daki fiyattan devam eder. 2 ileri 1 geri.
Karanlýk odada olan karanlýk odada kalýr.
Þortçu arkadaþ ihtiyaç giderdi. Mevzu bitti
Bence pazartesi saat 18:00daki fiyattan devam eder. 2 ileri 1 geri.
Karanlýk odada olan karanlýk odada kalýr.
Þortçu arkadaþ ihtiyaç giderdi. Mevzu bitti
Sn Acemi1 tesekkur ederim, mesajiniz gordum daha iyi oldum.
Faiz zaten herkesin bildigi bir konu, ben ekstra olarak reel faizin daha uzun sure surdulecegini dusunuyorum, 2026 oncesi bir gevseme zor.
Bundan daha onemli konu borsa 2021-24 arasi usd bazli iyi degerlendi, acip bakalim cogu hisse yogun fon masallah abd borsa fonlarina tur bindirmis dolar bazli.
Bunlarin en az 1-2 yil sindirilmesi lazim.
Froto ozelinde ise globalde trendlerin kacirilmasi ve otomotiv sektorunun yuzyilda bir olacak donusumde olmasini goz ardi edemiyorum.
Hep soyluyorum froto yine iyi doas, toaso tamamen gidirik olabilir.
https://www.instagram.com/reel/C8sH5...c4MTIwNjQ2YQ==
Yanýyorsun Orhan abiii, alev atýyor alev.
SALAMMMM :D NABER fordçular umarým verimli geçiriyorsunuzdur bu zamanlarý :D öyle faizden parayý kýrayým fordu da dipten alayým yok :D FAÝZDEN PARAYI KIRANALR FORDU ALMAYA KALKTIKLARINDA KÝM BÝLÝR NERLERDE BULURLAR
GÜZEL BÝR SONBAHAR OLACAK GÝBÝ ABD DE FAÝZ ÝNDÝRÝMÝNDEN ÖNCE BÝZDEKÝ FAÝZLER YÜKSEK KUR ÝSE VANTAJLI OLMALI KÝ ADAMALR ÞÖYLE KÜRESELDE KAFAYI KALDIRIP BAKTIKLARINDAN KURU FAÝZÝ BORSASI CAZÝP ÜLKE NERDE DÝYE BAKTIKLARINDA ÖNCE BÝZÝ GÖRSÜNLER :D KENDÝMÝZÝ BEÐENDÝRMEMÝZ LAZIM SONUÇTA :D KOLOMÝBYALI HATUN KIVAMINDA OLMALIYIZ KÝ SIMSICAK PARA BÝZE AKSIN
Merkez Bankasý verilerine göre, yabancý yatýrýmcýlar 23 Aðustos haftasýnda 1,03 milyar dolarlýk tahvil satýþý yaptý.
DEVÝR DAÝM ERKE DÖNERGECÝ HAZIRLIKLARI :D ERKE DÖNERGECÝMÝZ ÇOK ÇAÐDAÞ :D
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
Dert ettigimden degil de
Dert etsek züðürt çenemizi yoracaðýz belli ki!
1200lu fiyatlara gidecek bkr haber akýþý yok henüz. Kýrýlan direnç de yok. Dirence geldi durdu.
Hatta epey de satýcý geldi karanlýk odada. 250bin lotu þak diye karþýladýlar 5 dakika içinde. Býraksalardý belki de temerrüte düþecekti aþaðý basan artýk her kimse
akd 'ye göre iþyatýrým gözüküyor ama onda da var bir bit yeniði.
Horasis Baþkaný Richter: Türkiye ekonomisi için iyimseriz ancak zamana ihtiyaç var
"Son haberler olumlu. Geçen hafta açýklanan yýllýk enflasyon oranlarý üst üste ikinci kez düþüþ gösterdi ve geçen yýl yüzde 4,5lik büyümenin ardýndan bu yýl yüzde 3lük bir GSYH geniþlemesi bile olumlu hissetmek için bir neden. Özellikle de önümüzdeki yýllarda daha güçlü büyüme tahminleri yapýlýrken. Ülke hala zorlu bir yaþam maliyeti kriziyle mücadele ediyor ve politika yapýcýlarýn parasal koþullarý güvenli bir þekilde gevþetebileceklerine tamamen ikna olmalarý kesinlikle zaman alacaktýr. Ancak 2025te ilk faiz indirimi hedefleniyor. Ve yabancý yatýrým açýsýndan, otomotiv ve veri merkezi yatýrýmlarý bu yýl 2-4 milyar dolarlýk sermaye akýþýnýn artacaðý yönünde tahminler üretiyor. Yýlýn ikinci yarýsýnda rakamlarýn nasýl görüneceðini beklemek gerekecek, ancak 2025 için çok daha olumlu tahminler þimdiden mevcut"
https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...ar/ar-AA1ost2V
Tüm mesajlarým kendi subjektif ve kiþisel görüþlerimi içerir ve asla yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://x.com/jsblokland/status/1830...287278696?s=46
Neden ev kötüdürün cevabý yukarýda saklý. Zamanýnda edison ile teslanýn kavgasýda buydu.
O zaman aydýnlatma ve motor önemli olduðu için ac enerji oyunu kazandý. Ama gelecek gösterdi ki doðru akýmla çalýþan elektronik cihazlarýn potansiyeli daha büyüktü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri