Seçim öncesi yaþanan altýna talepteki patlama yerini beklenmedik bir düþüþe býraktý. Öyle ki Darphane'de Cumhuriyet altýný basýmý son 2 yýlýn en düþük seviyesine geriledi. Altýna göre daha düþük getiri saðlasa da yatýrýmcýlar mevduat faizine yöneldi. Altýn ve Para Piyasalarý Uzmaný Mehmet Ali Yýldýrýmtürk Darphane’de yaþanan düþüþe iliþkin, "Þu an stoklardan tüketiliyor. Basýmýn düþük olmasýnýn bir sebebi de bu" yorumunu yaptý.
Sen af yolunu tut, baðýþla, uygun olaný emret, bilgisizlere aldýrýþ etme.
Günaydýn cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Ayasofya abi petkoþcuumdan barnaðýný kurtardýn mý, bak senin için eccük þortumu giyim dedim soona la olm sen zaten tezgahýn baþýndasýn býrak þu Ayasofya abiyi diyip elleþmedim.
Napiyin yaw sesin soluðun kesildi, açým mý tekrar þortu
O tahtada Adamýn aklýný alýrlar dayucuðum, para önemli deðil yani![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Wall Street’te 1 trilyon dolar 24 saatte buhar oldu
Buhar olan hiçbir þey yok, deðeri artarken havadan gelmediði gibi buhar olan havaya giden de yok, bu tarz ifadeler bana göre yatýrýmcýyi yanlýþ yönlendirme amaçlý... Bir iki olmuþ, bir buçuða düþmüþ. Þimdi burada buhar olan nedir?
Gönderi
Yeni gönderileri gör
Sohbet
Bloomberg HT
@BloombergHT
Hatice Karahan: Mali görünüm, enflasyon görünümüne etkileri açýsýndan kritik olacak.
bugun ve yarýnýn konusu boyna program program diyorsunuz görelim diyor merkez.Çünkü onlarda biliyor askeri ücrete zam yapma , emekliye zam yapma, onun haricinde herþeye zam yaparak bu geminin gitmeyeceðini.
Yer Ýmleri