þimþek görevdeykende gayet güzel düþüyoz...
hatta ralli üstüne ralli yaban bist þimþek geldikten sonra durdu mk hala þimþek giderse þu olur bu olurmuþ.
![]()
þimþek görevdeykende gayet güzel düþüyoz...
hatta ralli üstüne ralli yaban bist þimþek geldikten sonra durdu mk hala þimþek giderse þu olur bu olurmuþ.
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
..............................
Son düzenleme : pisyedili01; 10-09-2024 saat: 11:28.
Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.
dolarý bilmen ancak tl bazlý grafik küllüm zarar ettirmiþ. enf karþýsýnda.
hala þimþek diyonuz yaw..
dolarmý düþtü enf mu düþtü euro mu düþtü iþsizlik mi düþtü ne ok oldu geldiðinde hepsi uçuþa devam
özelikle iþsizlik .... çýðýr açtý þimþenk efendi..
bisste bile konkordato eden oldu.
varlýðý neyime yaradýki gittiðinde yokluðunu hissedelim...
![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Þimþek burada aracý emlak ben ekonomiyi bu duruma kim getirdi onu sorgularým , insanlarýn gelecekleri nasýl çalýndý onu sorgularým , ha muhalefette yapsa ayný þeyleri yazarým dünyaya insanlar sadece nefes almak için gelmedi.Ýnsanlar çocuklarýný okula gönderiyor beslenme çantalarýný dolduramayan aileler var.Ýþte o yanlýþ politikalarý uygulamasaydýn çýkar bugun durumu olmayan ailelerin beslenme çantalarýný doldururdun ben olaylara bütün olarak bakýyorum anlýyacaðýn .
Výcente 10 milyon borcun var açýlmýþýn yapmýþýn ayda 40.000 lira alýyorsun borç ödemende 25.000 sen aldýðýn maaþla dönebilirmisin basit olarak bu bu iþler alýrken harcarken güzeldir itibardan tasarruf olmazdenildi herkes alkýþladý
dip not rakamlara takýlmayýn zeki çocuklar varya þimdi burada hemen o dalda girmesin![]()
Yer Ýmleri