tahtalar ttkom ve eregl di þimdi ttkom da kkm cilerden grup var þuanki konjöktörde telekominasyon tutuluyor.Eregl gelince bulls dan iþlem yapan grup 60 tl sürenler tabi 2 tahtada sistemle baðlantýlarý var içerden alýnacak haberlerde.
eregl bedelsiz verecek zaten 25-30 arasýna gelecek
bu yüzden düþmez dedim sen beni sadece çizgi çiziyormu sanýyorsun bak ben burada 2-3 aydýr iþ bankasý üzerinden fonlara mal yýkýlyor yazýyorum Iþýk ökte dün söyledi neden herkes elindeki mal daðýttý þimdi kurtarýcý modunda türbün diyelim.Biz badem bofasýný anlatýrken piyasaya uzun zamandýr uzmanlar bize komplo seneryolarý kurma bulut diyordu þimdi Iþýk öktede bizim dediklerimizi söylüyor neden baþtan onlarýn iþlerine geliyordu sonra yetkilerle fazlalaþýnca badem bofasýnýn Iþýk gibi fon yöneticilerine dokunmaya baþladý Lunapark da durum bu yönde.![]()
Anladým, tamam sindoma abi, bol kazançlar
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
bugün MUBAREK ÇARÞAMBA...
Akþam pazarý olsun ...
Bozkurt dayý saat kaçta pazara gelelim?
Eskiden ikindiden sonra baþlardý...Fiyatlar yarýya inerdi..
Ýskonto ne zaman baþlar?![]()
Kuþ sitesinde bugun Cemal bey in içinden geçerler Þok %7 aþaðý![]()
9600 anlýk ek þort, hodri meydan pala![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
10971 vadeli tarafýnda da uzun denedim bakalim 40-50 puana stoplarým en fazla..
Yatýrým Tavsiyesi Deðildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Endex u100 11250 den fotosunu çekip duvara asmak lazým bir süreliðine belki uzun süre
Nostalji açýsýndan
Almanyada özellikle otomotiv sanayinde ilginç iþler oluyor
AB ekonomisin lokomotifi teklerse
sýkýntýlý
Yer Ýmleri