Halka arz sasa masa ývýr zývýr Bi dünya kaðýt için vasiyet örneði
Hesabýmda bulunan 20 yildir zararda beklediðim hisseleri torunlarýma.......![]()
israrla gündemde tuttuðunuz bofa satýþlarý ve bunun açýða satýþ kullanýlarak yapýlmasý konusunda size katýlýyorum. Ancak hisse bazýnda bütün xu30 hisseleri bu þekilde deðil. endeksi hýzlý yakalamaya hevesli pek çok kaðýt var. çok olumsuzluk pompalamaya da gerek yok bu sefer sadece olumsuzu görüyor ve yazýyor gibi oluyoruz.
Kaðýt seçimi de önemli.
Yazdýklarým kendime günlük tutma amaçlý olup hiçbir þekilde YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.
Þimdi ben bunu yazarým yazarým 6 ay sonra ýþýk okte veya birine dank eder video çeker
Bu hesaplamalara dalavere var der
Endeks mühendisliði , hükumet borsayý tutuyor diye yapýlan goygoyun gerçek yüzüyle karþýlaþýliyor
Aslýnda uzun zamandýr sadece cakiyorlardi hisselere
Takke düþünce kel gorundu
Bu arada sizin tespitlerinize bir ekleme de ben yapayým. Bu enflasyon muhasebesi yüzünden karlar düþük geliyor o yüzden de þirketler ederinden fazla deðerlenmiþ olayý tam bir safsatadan ibaret.
Bunu bu iþin profosyoneli olarak söylüyorum ki Enflasyon muhasebesi þirketleri zarara döndürecek bir uygulama deðil aksine þirketleri borca batýk durumundan çýkartmak için yapýlan özkaynak ve özsermaye'yi güçlendirici bir uygulamadýr. 2004 yýlýnda da benzer sebep ile yapýlmýþtý.
Benim ön görüm bankalarýn enflasyon muhasebesinden en fazla zarar gören kurum olacaðý yönünde idi. Ama fabrikalar için bu durum geçerli deðil. Bilançolar kötü geldi hadi hurra satýyoruz diyecekleri bir ortam yok. Kaldý ki xu30 þirketleri her çeyrekte kar katlasalar idi forbes 500 arasýna girerdi hepsi. Böyle bir ticaret, böyle bir muhasebe de yok.
Ekonomik kriz etkisi, þiþe cam, koç holding gibi firmalar için sinek ýsýrýðýndan fazlasý olmaz normalde. Bacalar tütüyor, üretim tam gaz fabrikalarda. Býrakalým istanbulu trakyayý ya da marmara bölgesini, iç anadolu'da bile 3 vardiya çalýþýyorlar. Fason üretim bile tek baþýna ayakta tutuyor buralarý kaldý ki dünya'ya ihracat yapan firmalarý konuþuyoruz burada.
Yazdýklarým kendime günlük tutma amaçlý olup hiçbir þekilde YATIRIM TAVSÝYESÝ ÝÇERMEZ.
her iki çuvalýn aðzý açýk
bekliyor babayiðitleri
çuvallarýn doluluk oraný yönünü edecek muhtemelen
Akþamüstü sopasý için içtima alýyor
El turco ... burda
Lemur ... burda
Mustafa ... burda
Ayasoyfa .... yok ?
Ayasoyfa ile bozkurtu getirin
9785 uzeri kapatmalý
Yer Ýmleri