Burada yer alan yatýrým bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatýrým danýÞmanlýðý kapsamýnda deðildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanlarýn kiÞisel görüÞlerine dayanmaktadýr.
https://www.investopedia.com/terms/r...ee-methods.asp
saatlikte böyle bir þey mi olacak acaba? çok benziyor![]()
audentes Fortuna iuvat
pýst 100 15 dk da momentum kaybý var 16.15 bara bakýcaz aþaðý doðru 9097 basabilir o bölgeyi görürsek saatlik olarak bir daha yorumlarým.
Arkadaþlar belki yeri burasý deðil ama forumun bu kýsmý hareketli olduðu için buradan sorayým dedim umarým rahatsýzlýk vermiyorumdur.
Borsaya açýk bir þirket bilançosunu yanlýþ gönderdiyse (kar rakamýnda ciddi bir hata yapýlmýþ) ve þirket ne yazýlý ne de sözlü konuya herhangi bir açýklýk getiremiyorsa, maillere cevap vermiyor telefon görüþmelerinde ise inceliyoruz size döneceðiz gibi cevaplar verip haftadýr herhangi bir düzeltme yada benim yanlýþ hesapladýðýmý söyleyecek bilgi vermiyor ve konuyu geçiþtiriyorsa; bundan sonra þirketi kime ve nereye þikayet etmek gerekir. çünkü spknýn böyle bir þikayet hattýna ulaþamadým, cimer üzerinden þikayetin deðerlendireceðini düþünmüyorum. isteyenlere þirkete attýðým maili özelden gönderebilirim. Belki manipulasyon yapýlýyor bilemiyorum ama bilançoda iki kere iki üç olmuþ hatta iki olmuþ
ÝNFO
sende benim gibi yanýlýp akbank taktasýna þort girdiysen
senide benim gibi harcarlar owluum
ben 57.05 ten remörsledim... 57.64 baþabaþ yerim... çizgi 57.75 te... 57.74 ten viririm
zaten vadeli 10370 yi geçtiði an... 10470 tabela hedefi olar
YF perþembe günü aldýðý malý alanlar direniyor![]()
Þirkete konu ile ilgili hukuksuzluk gerekçesini ön sürerek ihtar çekeceksiniz. Akabinde tatmin edici açýklama veya çözüm olmazsa dava yolunu gözetebilirsiniz ki oraya kadar getirmezler büyük ihtimalle..
Yer Ýmleri