Sabah sabah erken başladı zopaya, günün dibi 11142 olarak güncellendi
23 mart 128 garan Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sabah sabah erken başladı zopaya, günün dibi 11142 olarak güncellendi u-100 .. 9699,56 güniçi en düşük ... borsanın höykürerek canlanması gerekli artık .. boğalar ölecek yoksa ..
Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024
Originally Posted by *Bozkurt Sabah sabah erken başladı zopaya, günün dibi 11142 olarak güncellendi Daha çok güncellenir
Originally Posted by Vallis Daha çok güncellenir Helal olsun, bildin Vallis abi 11127 ile güncelledik. Ama bu son bence
Originally Posted by *Bozkurt Helal olsun, bildin Vallis abi 11127 ile güncelledik. Ama bu son bence Bence değil ama sen daytradeçisin daha iyi bilin. doguzbinikiyiz endeks bende garanti gözüküyor.
Originally Posted by Vallis Bence değil ama sen daytradeçisin daha iyi bilin. doguzbinikiyiz endeks bende garanti gözüküyor. Bugün için diyorsan o iş mimkin değil, haa ilerisi için dediysen mümkün hatta daha ayulaşırsa Bence 7200 de zopalamayı bırakır herif
Originally Posted by *Bozkurt Bugün için diyorsan o iş mimkin değil, haa ilerisi için dediysen mümkün hatta daha ayulaşırsa Bence 7200 de zopalamayı bırakır herif Bugün değil tabi ama 3 vakte kadar diyelim Ak shortlar 1 lira kar yazdı şimdilik
Forum Rules
Yer İmleri