Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Ya adam karga gibi sürekli düşecek diye diye endeks gidiyor... arkadaşları etkiliyor... Ne değişik insanlar var! İyi yaşamışlar bugüne dek m'aşallah. "Aldım-sattım", "Şortladım, longladım" diyince etkilenmiyor muymuş o arkadaşlar?
emlak özelini açsana
Originally Posted by sindoma53 emlak özelini açsana açık...........
Originally Posted by EMLAK herşey gün içinde oluyor bitiyor.. orta uzun vadeli hedefler bizim piyasaya göre değil. o zerhoş ALPER gelürse, vizeleri ayarlasın... hindistana gideceğiz bu sefer
Originally Posted by çıtak o zerhoş ALPER gelürse, vizeleri ayarlasın... hindistana gideceğiz bu sefer üç aydır düşünüyorum aslında.. komple california. ortadoğu ülkesinde yaşamak istemem. gidişat o yönde.. ciddiyim
Yorumlarda bu arkadaşın SACRO olduğu yazılıyor..doğru mu?
Originally Posted by ABKA Yorumlarda bu arkadaşın SACRO olduğu yazılıyor..doğru mu? sacro yazın bir kağıtta daha yakalandı unuttum adını zaten 2 yıldır hiçbir kağıdı gitmedi ses tonu da at hırsızına benziyor ama yine de sevimli kerata
Originally Posted by lemur sacro yazın bir kağıtta daha yakalandı unuttum adını zaten 2 yıldır hiçbir kağıdı gitmedi ses tonu da at hırsızına benziyor ama yine de sevimli kerata bunlara birşey olmaz rallide milyonlar kazandılar.. 100de biri değildir bu ceza kaldırdıklarının yanında.
Forum Rules
Yer İmleri