Originally Posted by işçi74 Ekip orda, başlarında dayıyla kazı çalışmalarıma başlanmış Salih abi petrolmü arıyonuz yaw, boynaaa aşağı
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Originally Posted by *Bozkurt Bende bahriyeli abiye iade ettim dansöz kıyafetini Baktın mı, giymiş mi Yoo bir tane Bozkurt mankeni bulmuş ona giydirmiş Mezdeke yi açmış habire alkış tutuyor. Manken olunca senin gibi kıvıramiyor
Originally Posted by sindoma53 Ben %95 kaybdeceğini düşünüyorum %5 petkm deki pozisyonuna saydım yeni nıck önerim Beyaz Bozkurt kurt beyz olsun. Nick önerin için teşekkür ederim, çıkmadık candan umut kesilmez. Du bakalım nolcuuk Sende nickini koy masaya 8500 kırılır deye, madem yüzde 95 diyon Var mı cesaretin
Sen istiyor duj verecek yüz dolar Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by işçi74 Salih abi petrolmü arıyonuz yaw, boynaaa aşağı Yokla Bozkurt reisim hünkârım donunu kaybetmiş onu arıyorum buldum gara oğlanların elinde. Bozkurt tüyünce donu Hilti ile deliyorlardı. Allah'tan donun içinde Bozkurt reisim hünkârım yok.
Originally Posted by *Bozkurt Nick önerin için teşekkür ederim, çıkmadık candan umut kesilmez. Du bakalım nolcuuk Sende nickini koy masaya 8500 kırılır deye, madem yüzde 95 diyon Var mı cesaretin
Originally Posted by işçi74 Salih abi petrolmü arıyonuz yaw, boynaaa aşağı Salih abi petkim mi almış Reis boku yedin
Selooo sana yüzde Dubai şokolatası ısmarlıcam, len,
Originally Posted by *Bozkurt Nick önerin için teşekkür ederim, çıkmadık candan umut kesilmez. Du bakalım nolcuuk Sende nickini koy masaya 8500 kırılır deye, madem yüzde 95 diyon Var mı cesaretin cesaretle ne alakası var senin eline silahı vermişler ben neden sıkayım.bak yukarda şakşakcında var 130 tl ci apkoş 49 gün
Forum Rules
Yer İmleri