Ben mi yanlýþ anladým...?
114 tl lik hisseyi 228 tl den mi devretmiþler?
![]()
Ben mi yanlýþ anladým...?
114 tl lik hisseyi 228 tl den mi devretmiþler?
![]()
Holding içi þirketler arasý Ülker hissesi devirleri, patron, gördüðü lüzumlar üzerine kendi þirketleri lehine operasyonlar organize ediyor...bilançolarý rahatlatýlýyor.....228 i zaten 2025 yýlýnýn ilk 6 ayý içinde geçecekti, o yüzden yatýrýmcýlar lehine çok deðiþen bir þey yok..
Aylardýr, hisse senetleri arasýnda dikkat çekecek ölçüde korelasyon farký yaratacak hisse sayýsý çok çok az...Ayrýþmalarýn çoðu sonradan yine dengeye oturtuluyor..
...
Ben de anlamadým, anlayan biri açýklayabilir mi
**holdinge, yaklaþýk 155 milyon euro nakit giriþi olmuþ...
**GODÝVA nýn faizi ile 250-300 milyon euro yu bulacak vergi cezasý vardý (kesinleþti mi?)...buraya mý ödenecek?...
**godiva nýn baðlý ortaklýklarýnýn çoðu epey zararda ve üçü de negatif özsermayeleri (borca batýk olma durumu) vardý. Bedelli sermaye artýrýmlarýna mý gidecek??
**peyderpey CCC nin hisselerini alýyor, oraya mý gidecek?...
Continental Confectionery Company (sakýz-þekerleme)
--MARÝNA larý da satýþa çýkardýklarýna göre, nakite ihtiyaç haddinden fazla demektir...10 sene önce 100 milyon euro lafý konuþulmuþ, ama satýlmamýþ(alan mý olmadý?)...þimdi bu fiyatlarý veren olur mu?...
geçenlerde bir arkadaþým:
Tahtakaledeki döviz büfesinden dolarý 35 e almak varken, büfenin önündeki seyyardan 70 e almýþ...
Arkadaþýma merakýmdan sordum: 35 e almak varken dolarý 70 e niye aldýn?
El cevap verdi: dolarýn katlayacaðý söylentileri vardý, önceden pozisyon aldým nasýl olsa 70 olur...
YTD
yýldýz holding pladise 19,50 TL den ülker sattýðýnda yýl 2016 mý 2018 miydi bilmiyorum.
ama bildiðim bir þey var: ülker 2022 de 15 TL idi...
bu tespitten ne sonuç çýkar bilmiyorum.
YTD
Yer Ýmleri